jinjo Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 před 14 hodinami, Dusan19 napsal: Ahojte Viem ze tato tema sa riesila uz davnejsie.Ale dostal som tieto hodinky ako darcek velmi sa mi pacia.Ale nastal jeden problem po sparovani s telefonom mi hodinky prestali vybrovat a vydavat ton pri notifikaciach.Iba mi ukaze napriklad ze mi niekto vola ale vibracia ziadna ani pupnutie.Aj ked zadam najdi moje hodinky ziadna vibracia nic len mi to ukaze na hodinkach.Stretol sa s tym niekto?Uz viac krat som vymazal apku restartoval telefon pripajal sa niekolko krat vsetky povolenia dal neviem co uz vyskusat.Asi to je aplikaciou ci? ked hodinky odpojim zvuk aj vybrovanie funguje.A este sa chcem opytat ta solarna baterka sa dobija len vonku?Sledujem to a vo vnutri sa to akosi nedobija som cakal aj ked je svetlo zapnute sa to bude dobijat.Dakujem ak sa niekto ozve s radou.Prijemne sviatky A nemáš to vypnuté v apce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusan19 Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Takto to mam v apke malo by to byt ok nie?na hodinkach tiez zapnute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Kříž Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 To máš dobře. Je divný že mívám stejný problém ale nemám naopak na hodinách vidět nic. Ani grafiku. Pomůže mi odebrat a vratit Acces notification v apce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusan19 Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 To zas mne ukazuje vsetko iba tieto vibracie mi nejdu ani zvuk a vadi mi to lebo neviem ze mi niekto vola alebo pise.No uvidim napisal som aj na googl play komentar pod apku aky mam probkem tak pockam ci sa vyjadria.Dakujem vam za vase postrehy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dala Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Řekl bych že to bude dělat to nastavení na "ON". Zkus tam dát tu třetí možnost "VALIDATION" a potom případně restartovat mobil. To nastavení "ON" by se mohlo vázat na nastavení v oznámení, kde je to nastaveno na "zvuk žádné" Možná by pomohlo i vybrat a doplnit zvuk do těchto kategorií. Náhodou jsem procházel net proč se mi u těchto (pro mne nových) hodinek při aktivitě často odpojuje na hodinkách poloha a narazil na toto téma. Když tak sorry za spam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusan19 Odesláno 31. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2023 Dakujem neviem cim to bolo ale bol som v obchode si zamenit hodinky za inu variantu farebnu a tie funguju jak maju bez problemov.Tak neviem ci neboli chybne hodinky nejaky vadny kus.Lebo aj cas analogovi mi ukazovali inak ako digitalny a to aj naoriek synchronizacii.Uplne boli domotane nejake tie hodinky.Ale po vymene vsetko zatial ide jak ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Kříž Odesláno 18. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2024 Všechny moje problémy vyřešil nový telefon s androidem 14 ( pixel 8 pro) , konečně to maka furt jak má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasTancous Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 Ahoj lidičky tak první t Touche po aktualizaci app. nešlo párování po spárování nesly notifikace. Když jsem to řešil v obchodě, kde jsem kupoval(hodinkovna). Doporučili mi reklamaci, ale nebyli schopni to včas vyřídit. Takže mi vrátili peníze teď mám nové a byl opět problém s notifikace mi, ale jak psal myslím Filip,když odpojíme bluetooth odinstaluje a znovu nainstalují app a vše povolíme vše funguje jak má . Do té doby než se hodinky uspí. Celá procedura zabere asi deset minut možná ani ne, ale je to trochu otravné ale hodinky pak v pohodě fungují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusan19 Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 Ja od vymeny hodiniek ktoré my blbi jak som písal za inu farebnú variantu od vtedy mám pokoj.Všetko funguje s ničím nemám problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dala Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 Musím potvrdit, že u mne to funguje vše také. Mimo přesnost aktivit. Při záznamu tras mi to připomíná první smarty. Ale zase si musíme připustit, že TISSOT není žádná hvězda mezi výrobci hodinek smart. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusan19 Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 Mne sa tie hodinky páčia hlavne kvôli tomu že ich nemusím nabíjať a to čo ponukajú mi úplne vyhovuje.Jak sa mi vyriešil problém vďaka výmene hodiniek tak všetko šlape s hodinkami max spokojnosť.Nič nemusím odinštalovávať ani niečo podobné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Kříž Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2024 před 7 hodinami, TomasTancous napsal: Ahoj lidičky tak první t Touche po aktualizaci app. nešlo párování po spárování nesly notifikace. Když jsem to řešil v obchodě, kde jsem kupoval(hodinkovna). Doporučili mi reklamaci, ale nebyli schopni to včas vyřídit. Takže mi vrátili peníze teď mám nové a byl opět problém s notifikace mi, ale jak psal myslím Filip,když odpojíme bluetooth odinstaluje a znovu nainstalují app a vše povolíme vše funguje jak má . Do té doby než se hodinky uspí. Celá procedura zabere asi deset minut možná ani ne, ale je to trochu otravné ale hodinky pak v pohodě fungují. Já sem nakonec jen vypl a zapl v Phone permissions pokožku Access notifications a notifikace se opravily. Ušetří to dost času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 6. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2024 Tak ode dneška si hraju s T-TOUCH Sport, hned po spárování s iPhonem proběhla aktualizace firmware, postupně zkouším funkce. Například jsem požádal manželku o zaslání SMS kvůli zkoušce notifikací: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 22. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2024 Nabíječku jsem zatím nepotřeboval (baterie stále nad 90%). Dokoupil jsem textilní řemínek, silikonový neskutečně přitahuje vlákna a nepořádek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin2580 Odesláno 23. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2024 Ty nové chci, ale nikdo je u nás neprodává. To bude zase za rok. Ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 24. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2024 před 16 hodinami, martin2580 napsal: Ty nové chci, ale nikdo je u nás neprodává. To bude zase za rok. Ach jo. A co ti brání koupit je jinde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin2580 Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2024 Tak obecně nic, ale chtěl bych se na ně mrknout než je koupím. Jediný co mi přijde zvláštní, že to má označení sport a přitom vodotěsnost jen 5 bar. Ty původní byly 10. Možná zajdu kouknout na ty původní, ty mají skladem v ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2024 Ony ty sporty asi nejsou nástupce, ale souběžný model. Koupil jsem si je, protože vypadají víc jako normální hodinky, jsou menší a decentnější. Jsou vlastně míň "sport", i když se tak jmenují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin2580 Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2024 Právě to se mi na nich líbí taky trochu víc. Ty původní jsou dost masivní podle čísel. Zajedu na ně mrknout.... I když nerad, protože se bojím, že je hned koupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dusan19 Odesláno 25. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2024 Ja mám tuto farebnu kombinaciu.Pred tym som mal take vo farbe medenej s gumenym naramkom no tie mi blbli jak som pisal a vymenil som si ich za tieto a spokojnost.A gumeny remienok mi bol nepohodlny tento je fajn.Dosiel som z dovolenky hodinky sa krasne nabijali na slnku tak ze za mna super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se