Přejít na obsah

Tissot T-Touch Connect solar

MPD

Doporučené příspěvky

před 14 hodinami, Dusan19 napsal:

Ahojte

Viem ze tato tema sa riesila uz davnejsie.Ale dostal som tieto hodinky ako darcek velmi sa mi pacia.Ale nastal jeden problem po sparovani s telefonom mi hodinky prestali vybrovat a vydavat ton pri notifikaciach.Iba mi ukaze napriklad ze mi niekto vola ale vibracia ziadna ani pupnutie.Aj ked zadam najdi moje hodinky ziadna vibracia nic len mi to ukaze na hodinkach.Stretol sa s tym niekto?Uz viac krat som vymazal apku restartoval telefon pripajal sa niekolko krat vsetky povolenia dal neviem co uz vyskusat.Asi to je aplikaciou ci? ked hodinky odpojim zvuk aj vybrovanie funguje.A este sa chcem opytat ta solarna baterka sa dobija len vonku?Sledujem to a vo vnutri sa to akosi nedobija som cakal aj ked je svetlo zapnute sa to bude dobijat.Dakujem ak sa niekto ozve s radou.Prijemne sviatky

A nemáš to vypnuté v apce?

IMG_6563.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 168
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Řekl bych že to bude dělat to nastavení na "ON". Zkus tam dát tu třetí možnost "VALIDATION" a potom případně restartovat mobil.

image.png.4185630e03af4e3e8d96f5ccecc19985.png

To nastavení "ON" by se mohlo vázat na nastavení v oznámení, kde je to nastaveno na "zvuk žádné"

image.png.6464b1f9a6b3fa89b834f87f9a12abab.png  image.png.688b1aed85cd2e3adff6da48403783d3.png

Možná by pomohlo i vybrat a doplnit zvuk do těchto kategorií.

Náhodou jsem procházel net proč se mi u těchto (pro mne nových) hodinek při aktivitě často odpojuje na hodinkách poloha a narazil na toto téma. Když tak sorry za spam 🕵️‍♂️

Odkaz ke komentáři

Dakujem neviem cim to bolo ale bol som v obchode si zamenit hodinky za inu variantu farebnu a tie funguju jak maju bez problemov.Tak neviem ci neboli chybne hodinky nejaky vadny kus.Lebo aj cas analogovi mi ukazovali inak ako digitalny a to aj naoriek synchronizacii.Uplne boli domotane nejake tie hodinky.Ale po vymene vsetko zatial ide jak ma

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Ahoj lidičky tak první t Touche po aktualizaci app. nešlo párování po spárování nesly notifikace. Když jsem to řešil v obchodě, kde jsem kupoval(hodinkovna). Doporučili mi reklamaci, ale nebyli schopni to včas vyřídit. Takže mi vrátili peníze teď mám nové a byl opět problém s notifikace mi, ale jak psal myslím Filip,když odpojíme bluetooth odinstaluje a znovu nainstalují app a vše povolíme vše funguje jak má . Do té doby než se hodinky uspí. Celá procedura zabere asi deset minut možná ani ne, ale je to trochu otravné ale hodinky pak v pohodě fungují. 

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, TomasTancous napsal:

Ahoj lidičky tak první t Touche po aktualizaci app. nešlo párování po spárování nesly notifikace. Když jsem to řešil v obchodě, kde jsem kupoval(hodinkovna). Doporučili mi reklamaci, ale nebyli schopni to včas vyřídit. Takže mi vrátili peníze teď mám nové a byl opět problém s notifikace mi, ale jak psal myslím Filip,když odpojíme bluetooth odinstaluje a znovu nainstalují app a vše povolíme vše funguje jak má . Do té doby než se hodinky uspí. Celá procedura zabere asi deset minut možná ani ne, ale je to trochu otravné ale hodinky pak v pohodě fungují. 

Já sem nakonec jen vypl a zapl v Phone permissions pokožku Access notifications a notifikace se opravily. Ušetří to dost času.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...