Arthur N. Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 nevěděl jsem kam to šoupnout mezi Čínu a Hajzly tady ještě nejsou:) asi mám nějaký vyhoření, protože to už jsou druhý číny za krátkou dobu. Loni jsem kupoval Seagull 1963 38mm se safírem -velikost 38,5mm, strojek asi nějakej Seagull, ale nepovedlo se mi zjistit značení -zpracování je perfektní, rozuměj: za ty prachy, tah je plnej 18/16mm s motýlovkou -nedostatky: nemají safír, lug je jen 18mm místo 20mm, a lug to lug je dlouhej cca 48mm, klidně bych je bral bez datumovky, páč čísla jsou opravdu malá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 jo a balení to byla na Čínu lahůdka, papírová taška s logem v hnědé metalíze + velká krabice s logem ve stejné barvě s krásnou šerpou, k tomu plastový nástroj na zmenšení tahu + 3 náhradní piny manželka, když to všechno viděla, tak říkala, že jsem zas kupoval něco v rozmezí 10 až 20kKč:), tak se netrefila:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 26. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2021 Nejak nechteji z ruky:) a to cekaji v poradi takova jmena jako napr. ......... SEIKO SARB035,SARB017,SARB021,SCVS003,SCVS001, CHR.WARD Sandhurst, ORIS Big Crown MoonPh., HAMILTON Khaki Aviatin, NOMOS Orion a mraky pětek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 29. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Home Off.:), ale tyto hajzlici me fakt bavi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 30. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 po behani sundat CASIO G-Shock 5610 a nasadit uklidnujici novacky;) -davam je sem furt, ale opravdu je nechci prodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 11. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 22. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 jeste me bavi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Pěkný Nomos homage! Dokonce i nožky mají delší, aby to odpovídalo předloze. (Jen doplním, že mě homage nijak nepobuřují.) Sklo je tedy nějaký minerál, nebo plast? Jaké mají dýnko? Mohl by si jej, prosím, cvaknout? Stejně tak kdyby se ti podařilo vyfotit i sponu a klidně i to příslušenství, které tě (i tvojí manželku) překvapilo? Díky a ať dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Ok, zkusim to doma cvaknout. Sklo vypada spise na plast. Usuzuji dle teploty. Dynko je s pruhledem na hnusny strojek:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Žádný fungující strojek není hnusný. Maximálně hůře obrobený a méně zdobený. O "Hajzlech" toho totiž na netu moc není, tak je fajn, že je na fóru někdo, kdo je může otestovat. Vím, že u těchto hodinek to není tak důležité, ale sledoval jsi přesnost strojku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Presnost strojku je +20 az +24s za den, na noc odkladam na korunku, aby se trochu zpomalily. Stridam je z jinyma hidinkama, ale mesic bezi strojek furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Lepsi fotky neumim, promin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Psal jsem prodejci, co je to za typ strojku. Zda nejaky Seagull, ale zadna odpoved:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 24. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 @Arthur N.Moc děkuji za fotky! Souhlasím, že zde by bylo plné dýnko spíše výhodou. Jak si spokojen s tahem/náramkem? Přemýšlel si, že by si je dal na nějaký řemen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Locky, ty nožky jsou dost dlouhý a na tahu se mi nosí parádně, takže zatím experimentovat nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Jo, to je pravda, že by s nasazeným řemínkem byla asi velká fuga k okraji pouzdra. Tak ať dělají radost! Zajímavý kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 4. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 díky, na chvíli odpočívají, ale už se na ně zase těším:) uvažuji jim dát v budoucnu safír, ale uvidím, zda to bude mít smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky