Datel Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 V 3. 2. 2022 v 18:37, Josef01 napsal: Ten vlásek začne jakoby lepit, protože jednotlivé závity vlásku se přitahují a nedochází k takovém rozvinutí, tedy zmenší se i výchylka setrvačky. Rozhodně je ideální hodinky demagnetované a správně seřízené, o tom žádná. Zdar. super, že jsi to potvrdil měřením, Já jsem to zcela amatérsky provozoval na 7S36 s magnetem a transformátorem z trafopájky - ale opravdu se mi podařilo dosáhnout úpravy denní odchylky, že se to motalo kolem nuly. Pár týdnů mě to bavilo, pak jsem rezignoval ;o) - s dražším strojkem bych tu odvahu neměl--- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 On 1/25/2021 at 5:34 PM, pkd said: Jako ostatní si toho všimnu, když hodinky běží oproti předchozím dnům podezřele rychle. Pro iPhony existuje aplikace Lepsi, která ti pomůže změřit magnetismus přiložením hodinek k displeji Nekde na YouTubu jsem zase videl, ze pry neni uplne dobrej napad davat automaty do tesne blizkosti telefonu.. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se