Kotoul Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Dobrý den. Chtěl bych se, prosím, zeptat na dvě věci. První věc je, že jsem si přesně před rokem koupil zmiňované hodinky a donedávna jsem je nosil pravidelně. Avšak jako velký sportovec jsem poslední dobou propadl chytrým hodinkám, i když jsem se tomu dlouho bránil a používal pouze klasický sporttester. Jde mi o to, že hodinky si dám na ruku zhruba jednou za 14 dní, kdy si je znovu natáhnu a nastavím správný čas, akorát potom se zase zastaví a jestli to pro ty hodinky není špatně(?) a jestli by nebylo lepší si například koupit nějaký natahovač, aby ty hodinky jely(?). Jestli to není podobný příklad jako u auta, jak se říká, že je lepší, když to auto jezdí a nestojí před barákem. A druhá věc je, že se mi podařilo při návštěvě u našich se navalit s tatou () a bouchl jsem hodinkami o futra a upadla mi na vložce u lunety ta luminiscenční kulička. Jde to nějak "spravit" nebo je potřeba si sehnat rovnou celou novou vložku lunety? Děkuji moc za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska56 Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Ahoj, nejsem hodinář, ale myslím, že tento typ nošení nesvědčí mechanickému strojku a pořízení natahovače je věc, která hodinkám jen prospěje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Kterej typ nošení tomu nesvědčí? Ty pauzy nebo futra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotoul Odesláno 3. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Myslím ty pauzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yao_ming Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 @warann : automaty jako oblekovky na občasné nošení nejsou nejlepsi volba. Baterkovky a obecně hodinky s datem jsou také nevhodné.... z toho důvodu jsem vyhodnotil, že jako oblekovky nebo hodinky na občasné nošení se nejvíce hodí natahovací nodate.... nemusíte řešit změnu data, před nošením jen nastavíte čas a natáhnete a je to cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Díky za vysvětlení, popřemejšlím o tom. Jinak já se na nic neptal, jen jsem dával odkaz, který lze rozklinout a jsou tam nějaký info k otázce zakladatele vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se