dadasfx Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 (upraveno) Chci vyuzit vanocnich slev koupit si poprve hodinky prez $100. Do ted nosim plastove Casia. Takze jako naprosty laik s predstihem koukam a hledam co by se mi tak asi mohlo libit v analogovem svete hodinek a jake si tak asi muzu dovolit. Stredni cenu mam okolo $200 maximalni cenu $300-350. Nasel jsem pekne srovnane hodinky s vyhledavacem podle kategorii na webech amazon.com nebo buy.com I prez to ze tam jsou stovky hodinek porad si nejak nemuzu vybrat ty prave pro me a zadny jiny web s lepsim vyberem jsem nenasel. Znate lepsi web nez tyto dva s lepsim vyberem? Moje predstava o hodinkach je, ze jsou analogove maji datum a den v tydnu a musi mit perpetual kalender, abych nemusel kazdy mesic ktery nema 31 dnu srovnavat datum. A hlavne NESMI mit zadne potisky popisky nebo razeni cisel nebo carek po kraji pouzdra jako to maji (asi) vsechny hodinky s chronografem a cifernik by nemel byt preplacany. Jako treba tady Mam k tomu razeni nejaky odpor. Jako prvni, ktere se mi zamlouvali jsem nasel Seiko SMD008 Jenze pak me odradilo to zvetsovaci slicko na datumu. To se mi nechci. Tak sem hledal dal a docetl se o stalosti, lehkosti a tvrdosti titanovych hodinek a nasel jsem Citizen BM8120-56E Jsou perfektni jenze nemaji perpetualni kalendar a pry tahaji za chupy. Takze zase nic. A jako treti jsem nasel zase Citizen (protoze se mi zamlouva solar ECO- Drive pohon) BL8000-54L Sice nejsou v titanu, ale maji den datum a perpetual. Jsou sice preplacanejsi, ale docela se mi to kupodivu libi. Jenze ted jsem nasel a procitam chronomag (mimochodem super web) a vidim, ze se tu vychvaluje safirove slicko a to nemaji zadne z tech ktere se mi libi. Jak je to s tvrdosti tech mineralnich sklicek? Jsou opravdu tak nachylne na poskrabani? U tech poslednich hodinek vyrobce pise, ze to je tvrzene mineralni sklicko. Je tvrdsi nez bezne mineralni nebo je to jen marketingove placnuti? Da se to sklicko popripade snadno ve kterem kolik hodinacstvi vymenit za nove nebo za safirove popripade skrabance rozlestit? Upraveno 8. října 2008 uživatelem dadasfx
CzechJoker Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 Seiko Premier Perpetual Calendar - zkus se podívat u Freddyho na www.21jewels.com. Cena je v rámci tvého limitu, fotky nalezneš třeba zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...petual+calendar
dadasfx Odesláno 8. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2008 Ty Seika na fotkach jsou opravdu nadherne, ale nemaji den v tydnu a ten ja chci. Nadhernych hodinek jsem nasel spousty ale nemavaji prave den v tydnu. Traba z tohoto sveho pozadavku jednou vyrostu, ale ted jsem jeste nevyrost Ten web jdu hned prostudovat.
dadasfx Odesláno 9. října 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2008 Mel bych jeste otazku. Zajimalo by me jaky je rozdil mezi temito dvema hodinkami. Podle me to jsou to jedny a ty same jen na evropkych eshopech maji oznaceni BL8001-51L a na americkych oznaceni BL8000-54L Ja nemuzu najit zadny rozdil. Jedine co vidim je neskutecna cena v cesku. Katalogova cena na webu citizen je $450 a na amazonu se daji koupit za $337 kdezto v cesku za +/- 17 600 Kc coz je temer $1000. Jsou jen nehorazne predrazene nebo jsou v necem lepsi nez ty americke? Ceska verze Americka verze Pro uplnost dodam, ze ty same "ceske" tedy s oznacenim BL8001-51L jsem nasel napriklad tady za $339
Milil Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 Kolem 100$ se dají na eBay nebo Amazonu koupit Timexy. Koukni na web Timex.com a do vyhledávání napiš "perpetual".
Milil Odesláno 9. října 2008 Nahlásit Odesláno 9. října 2008 Mel bych jeste otazku. Zajimalo by me jaky je rozdil mezi temito dvema hodinkami. Podle me to jsou to jedny a ty same jen na evropkych eshopech maji oznaceni BL8001-51L a na americkych oznaceni BL8000-54L Ja nemuzu najit zadny rozdil. Jedine co vidim je neskutecna cena v cesku. Katalogova cena na webu citizen je $450 a na amazonu se daji koupit za $337 kdezto v cesku za +/- 17 600 Kc coz je temer $1000. Jsou jen nehorazne predrazene nebo jsou v necem lepsi nez ty americke? Citizeny mají u nás skutečně "trochu" vyšší cenu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se