uja Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Odesláno 14. března 2021 Zdravím všechny chronomagy,prohlížel jsem novinky od Citizenu protože bych si chtěl nějaké pořídit.Zatím vlastním Casia a Seika a Citizeny mi ve sbírce zatím nějak chybí.Samozřejmně musí být ecodrive a safírové sklo,našel jsem tyto potápky,ale u nás ze zatím u autorizáku neprodávají,tak doufám že do budoucna budou.https://www.citizenwatch.eu/product/bj2169-08e/
uja Odesláno 24. března 2021 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2021 Tak už je mají u Helveti v předobjednávce,ale objednal jsem jinou novinku CB0230-81E.Ale časem třeba dojde i na tyto potápky
uja Odesláno 24. března 2021 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2021 před 1 hodinou, uja napsal: Tak už je mají u Helveti v předobjednávce,ale objednal jsem jinou novinku CB0230-81E.Ale časem třeba dojde i na tyto potápky Jsou to trušku hovádka,ale na léto k vodě pecka 1
Leopold Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Odesláno 24. března 2021 Veľkosť mi príde úplne v pohode, tie čo mám teraz na ruke sú o chlp väčšie . Len moje sú titán a tieto oceľ tak to chce skúsiť na ruke či nebude vadiť hmotnosť .
Jirka19 Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Odesláno 29. března 2021 Bude to velký, ale zase jsou to čistě sportovní potápky, tak to nebude tak hrozné;-)
stando Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2021 Pri Citizene sa mi páči, ako jeden stroj už desatrocia “obliekaju” do aktualne moderneho puzdra.Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se