PavelK Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2008 Mám už skoro 4 roky hodinky Citizen AS2010 (EcoDrive, řízené rádiem). Tyhle hodinky tu asi moc lidí mít nebude, ale třeba se najde aspoň někdo s podobnými Citizen. Od začátku s nimi mám takový drobný problém a zajímalo by mě, jestli jsem v tom sám, nebo se s tím setkal i někdo jiný. Problém spočívá v tom, že občas se rozhodí referenční poloha vteřinové ručky, jako by krokový motor vynechal několik kroků. Vteřinová ručka pak ukazuje o kousek vedle, než si hodinky "myslí". Hodinky pak ukazují čas o několik vteřin zpožděný a také když vteřinová ručka indikuje např sílu rádiového signálu či časové pásmo (což jsou její další funkce), je o kousek posunutá. Referenční poloha se dá v příslušném módu hodinek zase nastavit na správnou, ale po čase se problém opakuje. Doba mezi opakováním problému je velmi nepravidelná, od několika měsíců po několik týdnů, vyjímečně i dnů. Hodinky jsem kvůli tomu měl i v servisu, ale moc mi nevěřili (předvést jsem to samozřejmě nemohl) a pochopitelně na nic nepřišli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se