martin151 Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Od Apríla nová verze . https://www.omegawatches.com/watch-omega-seamaster-300-co-axial-master-chronometer-41-mm-23430412103001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 24. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Jo a luneta je hliniková Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Kks, tie ceny... Uz fakt nevedia, kolko za to pytat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 A ty zlatobroncky jste viděli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Zdá se mi to, nebo tam oproti předchozí verzi moc změn (kromě lolly pop hand a sendvičových čísel) není?Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 A ty zlatobroncky jste viděli?https://www.hodinkee.com/articles/omega-seamaster-300-bronze-gold-introducing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 To je pokrok v dizajne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 zlato-broncky jsou hodne povedene. jsem zvedavej, jak budou nebo nebudou patinovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 před 15 minutami, Kid_A napsal: zlato-broncky jsou hodne povedene. jsem zvedavej, jak budou nebo nebudou patinovat Ve fratello videu myslim rikali, ze patinovat nebudou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 A může mi někdo vysvětlit smysl zlatobronzu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 drazsi nez bronz, levnejsi nez zlato? :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Tyvoe, fakt hliníková luneta jo? Odvážný.. A kolik že za to chtěj? Já toú na těch stránkách nějak nevidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Patinovat budou, ale prej “kontrolovane” a ve stejným odstínu. Podle mne je to Hype Marketing jak prase. Proste 9kt zlato. Úplně běžně se do nej historicky dávaly měděný stříbrný a jiný příměsi. Teď někoho napadlo, ze když se leccemu říká bronz, tak tohle muže bejt vlastně taky bronz... i když v tom není cín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 @brownwldTohle jediný mě taky napadlo:-) jinak jsou jako pěkný, ale prostě nechápu vymejšlení chujovin tohohle typu...to už mi dává větší smysl i taková blbost jako bronzový PVDčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krizko Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 @Micey: na hodinkee je cena $6,150 (strap) $6,500 (bracelet) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Dík. Mno, tak to asi nebudu muset..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Cenu jeste neohlasili, v tom odkazu podle mne ocelový?Zlatý sm300 bych si tipnul tak na dvojnásobek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Tyvoe, fakt hliníková luneta jo? Odvážný.. A kolik že za to chtěj? Já toú na těch stránkách nějak nevidim.Jo my o voze... ptal ses asi na cenu ocelovjech zejo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se