pauliej Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna (upraveno) Dan Henry 1970 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. ledna uživatelem pauliej 3 1
Cynique Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna Dneska mám hada. Naštěstí mi ho nikdo nemačká. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Kulda17 Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Dnes jsem provetral na treku Venezianico … Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Jirka1985 Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Ted nosim hodne tyhle Farery a spokojenost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
Cynique Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února V 30. 1. 2026 v 13:52, Jirka1985 napsal: Ted nosim hodne tyhle Farery a spokojenost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jedny z nejkrásnějších world timerů na trhu.
MK3D Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února V 23. 12. 2025 v 11:26, FantasticFabio napsal: Dnes je zítra a tak sem zvolil Nezumi Aviera GMT ….. ty budou tak do zítra, páč večer přiletí Ježíšek a přinese …. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Po nich už dlouho koukám, jak se nosí? Takhle se mi líbí úplně nejvíc.
FantasticFabio Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února před 10 minutami, MK3D napsal: Po nich už dlouho koukám, jak se nosí? Takhle se mi líbí úplně nejvíc. Teď je moc nenosím , protože nosím Ježíška…. Jinak se nosí dobře, vel 40 , lumi by mohla být lepši , přesnost + 10 s/ den …. , je to ta druhá generace s M 9075, takže true gmt. Měl sem je i na kůži, což je mi milejší než guma ! Jako spokojenost ! Možná by jim slušela i datumovka , ale odpustil sem jim to 1
FantasticFabio Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Už sem je zase vytáhnul….. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
FantasticFabio Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Sněženky…. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chronař Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února před 22 hodinami, FantasticFabio napsal: Sněženky…. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tady vypadají bombově. Skvělá fotka, díky ! 1
FantasticFabio Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února Před hodinou, Roman-ZA napsal: a machri GDE? Klatovy
FantasticFabio Odesláno 16. února Nahlásit Odesláno 16. února Před hodinou, Roman-ZA napsal: a machri GDE? Od Tatier k Dunaju …..
FantasticFabio Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Těžko říct jestli je to ještě moc hodinkový microbrand , možná bývalý ……. zní to činsky , ale čína to není ….. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TML55 Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února ciferník vypadá naživo ještě úžasněji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
hator Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února Zdarec pánové. Kupoval jste někdo hodinky přímo od Farer? Píší, že hodinky má 30 dní možnost vrácení. Dostal jsem zálusk na jejich Aqua titan
FantasticFabio Odesláno 23. února Nahlásit Odesláno 23. února před 3 hodinami, hator napsal: Zdarec pánové. Kupoval jste někdo hodinky přímo od Farer? Píší, že hodinky má 30 dní možnost vrácení. Dostal jsem zálusk na jejich Aqua titan Zkus hodit taky dotaz do vlákna “ Poraďte s koupí/ výběrem “ snad ti tam někdo poradí rychleji. 1
lukasm Odesláno čtvrtek v 08:53 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 08:53 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Cynique Odesláno čtvrtek v 22:51 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 22:51 V 23. 2. 2026 v 15:50, hator napsal: Zdarec pánové. Kupoval jste někdo hodinky přímo od Farer? Píší, že hodinky má 30 dní možnost vrácení. Dostal jsem zálusk na jejich Aqua titan Farer je na pohodu. Kupoval jsem přímo od nich. Žádnej problém. 1
Roman-ZA Odesláno včera v 19:19 Nahlásit Odesláno včera v 19:19 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se