Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 23. 12. 2025 v 11:26, FantasticFabio napsal:

Dnes je zítra a tak sem zvolil Nezumi Aviera GMT ….. ty budou tak do zítra, páč večer přiletí Ježíšek a přinese ….

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Po nich už dlouho koukám, jak se nosí? Takhle se mi líbí úplně nejvíc.

Odesláno
před 10 minutami, MK3D napsal:

Po nich už dlouho koukám, jak se nosí? Takhle se mi líbí úplně nejvíc.

Teď je moc nenosím , protože nosím Ježíška…. Jinak se nosí dobře, vel 40 , lumi by mohla být lepši , přesnost + 10 s/ den …. , je to ta druhá generace s M 9075, takže true gmt. Měl sem je i na kůži, což je mi milejší než guma ! Jako spokojenost ! Možná by jim slušela i datumovka , ale odpustil sem jim to✌️

• Like 1
Odesláno

Těžko říct jestli je to ještě moc hodinkový microbrand , možná bývalý ……. 
zní to činsky , ale čína to není …..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Zdarec pánové. Kupoval jste někdo hodinky přímo od Farer? Píší, že hodinky má 30 dní možnost vrácení. Dostal jsem zálusk na jejich Aqua titan 

Odesláno
před 3 hodinami, hator napsal:

Zdarec pánové. Kupoval jste někdo hodinky přímo od Farer? Píší, že hodinky má 30 dní možnost vrácení. Dostal jsem zálusk na jejich Aqua titan 

Zkus hodit taky dotaz do vlákna “ Poraďte s koupí/ výběrem “ snad ti tam někdo poradí rychleji. 

• Like 1
Odesláno
V 23. 2. 2026 v 15:50, hator napsal:

Farer je na pohodu. Kupoval jsem přímo od nich. Žádnej problém. 

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...