Snekofon Posted April 2, 2021 Report Share Posted April 2, 2021 Trochu nám to tady vázne. V každé sekci je nakonec nejživější téma s hodinkami na ruce, tak proč to nezkusit i zde. V univerzálním tématu o úroveň výše se motají z 90% nóbl značky, tak tady svými mikrobrandy nikoho nepohoršíme. Dnes jako příprava na bronzovou sezónu po delší době nazuty Undone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plattfuss Posted April 8, 2021 Report Share Posted April 8, 2021 pridavam svojich 5 centov ked uz mame ten "Microbrands-Thursday" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bhuzcrecelu Posted July 10, 2021 Report Share Posted July 10, 2021 Phoibos automat a cello, na které nehraji Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolky87 Posted July 10, 2021 Report Share Posted July 10, 2021 Phoibosy sú veľmi zaujímavé, ale nikdy som sa neodhodlal k poslednému kroku...možno raz Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacifer Posted July 13, 2021 Report Share Posted July 13, 2021 Dnes zelený list Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolky87 Posted July 13, 2021 Report Share Posted July 13, 2021 Špenátové undone Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacifer Posted July 14, 2021 Report Share Posted July 14, 2021 Celkem často na ruce taky Pepkovky, jsou prostě super, jen ten origo řemen se zužuje z 20mm na 16mm což je pro mě prostě moc, navíc spona není z bronzu tudíž nepatinuje, ale jinak jim prozatím nemám co vytknout, po týdnu bez zastavení 20s v plusu, což je cca +3s/den takže cajk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shane001 Posted July 18, 2021 Report Share Posted July 18, 2021 Obris Morgan Infinity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snekofon Posted July 18, 2021 Author Report Share Posted July 18, 2021 Momentálně nejoblíbenější UNDONE Basecamp Cali Bronze, už začínají mít šmrnc staré armatury Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablo1st Posted July 21, 2021 Report Share Posted July 21, 2021 Tiež pridám jednu Monta Skyquest GMT Link to comment Share on other sites More sharing options...
E36 Posted July 23, 2021 Report Share Posted July 23, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman-ZA Posted July 23, 2021 Report Share Posted July 23, 2021 celkom ma zaujali tieto Voyager od Phoibos. viete mi povedat, co tu opajcli cinski sudruhovia alebo aki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snekofon Posted July 23, 2021 Author Report Share Posted July 23, 2021 Monta nemá chybu, vlastně má jen vyšší cenovkou, která je rozhodně oprávněně žádaná, jen trochu mimo můj microbrand budget. To Zelosum neumím vyčíst skoro nic, prostě je mně ta značka strašně sympatická a jedny potápky od nich prostě časem chtít budu. Ty Phoibos jsou dobré, ale nějak to na mě nefunguje tak jako to umí třeba Zelos. Tvar pouzdra takový SUB inspirovaný originál, zbytek jedou ve snaze se odlišit, ale celkově mně to neladí jako u Zelosu, kde už ten jejich styl a rukopis je jasný na všech modelech. Udělali si vlastní poznávací prvky, zcela jiné než jsou okolo...to u toho Phoibosu cítím spíš takovou snahu utéct z homage škatule, ale ještě to není ono...zase cenovka rozumná... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman-ZA Posted July 23, 2021 Report Share Posted July 23, 2021 Zelosy su velmi dobre, hlavne ich vypredana Horizons GMT verzia. paci sa mi prijatelny rozmer - 40mm. (urcite tu uz boli) este dam do placu Spinnaker Croft mid-size 40mm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacifer Posted July 24, 2021 Report Share Posted July 24, 2021 TC-9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_lip_ Posted July 25, 2021 Report Share Posted July 25, 2021 Když už jsi mi připomněl TC9, tak jsem je taky dneska vytáhl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlasta66 Posted August 6, 2021 Report Share Posted August 6, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted August 6, 2021 Report Share Posted August 6, 2021 Ty ale nejsou vůbec špatný! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolky87 Posted August 6, 2021 Report Share Posted August 6, 2021 Undone začínam mať rád Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted August 6, 2021 Report Share Posted August 6, 2021 Až mě zase popadne neodolatelná touha udělat si hodinkovou radost, tak asi sáhnu konečně po nějakým microbrandu. Déčka ani Wardy už mezi ně nepočítám, a z tohodle pohledu jsem nikdy žádný takový neměl. A koukám, že je z čeho vybírat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts