Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
ne to te nepoucim. do prava nedelam. predpokladal jsem, ze je to podobne jako u referenda. to znamena, ze kdyby k volbam prisel jen jeden clovek, ze volby nebudou platne. neco jako v zahranici, kde je povinna minimalni ucast. (netusil sem ze u krajskych/senatnich/poslaneckych volbach je jedno kolik prijde lidi) ale tak ci onak, je to uplne jedno. tahle anketa o zadnem zakazu nehlasovala. to bych tu mohl zavest anketu o zruseni vlakna "dosad si sam" a bylo by vymalovano. to je prece nesmysl. pokud by to melo byt nejak zavazne, tak by to z nejvetsi pravdepodobnosti vyhlasili moderatori a trochu tu anketu upravili.

nicmene koncim tuhle debatu, je mi to jedno. sem tu kvuli hodnikam a sem rad, ze je tu i moznost pokecat s ostatnima i na jina temata jako jsou auta, zbrane, finance, sport, atd. vyjadril sem svuj nazor, ze je to hloupost neco zakazovat, ale pokud se tak stane, budiz.

Souhlas!

Pánové, toto fórum jako edna z mála nepřetržitě žije! Fantastické! Neznám jiné tak se neustále vyvíjející!

Dky všem za aktivní účast.

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Me uz je to sumak, dnes jsem po par dnech u PC a jdu jen do vlaken do kterych chci. Pokud Chronomagovi nevadi ze mu plnime diskovy prostor na serveru, tak se tu bude recnit o politice a mozna ze i o te nekrofilii:-(

Jinak k volbam a te ucasti. Neni to moc let zpatky co v nejakem meste prislo za vlady socanu (lidi byli otraveni) malo lidi k senatnim volbam. Jeden pan ktery tam nahnal celou svou pocetnou rodinu i s jejimi dalsimi cleny se diky tomu stal senatorem:-) Nejsem si jisty, ale byl to asi Pisek:-))

Odesláno

Celé dlouhé dni sedím v parlamentu a nudím se. Zapnu notebook a snažím se tu nudu nějak přežít. Asi se kouknu na Chronomag a udělám si radost, koupím si hodinky. Hodí se potápěčské k obleku?

A sakra, už i tady píší, že ta naše partaj stojí za prd. Úplně mi to zkazilo radost z výběru nového modelu. Jsem pro zákaz diskuze o politice! :-D

Odesláno
Celé dlouhé dni sedím v parlamentu a nudím se. Zapnu notebook a snažím se tu nudu nějak přežít. Asi se kouknu na Chronomag a udělám si radost, koupím si hodinky. Hodí se potápěčské k obleku?

A sakra, už i tady píší, že ta naše partaj stojí za prd. Úplně mi to zkazilo radost z výběru nového modelu. Jsem pro zákaz diskuze o politice! :-D

Ser na politiku , co takhle zajít k Jagušce ?

Návštěvník tolja
Odesláno
S tebou vždycky a rád. Myslíš, že se někdo přidá?

Bodejť, do toho metrosexuálního podniku s desítkou, co má katastrofální poměr cena/výkon už nevlezu :cheers:

Návštěvník tolja
Odesláno
Tuto středu nebo čtvrtek od 18 hodin?

Přimlouvám se za tento čtvrtek, ale pro mne by byl nejlepší až další týden.

Odesláno

Tak tedy ve čtvrtek. Já zase nemohu příští týden a když to začnem odkládat, nedohodneme se ještě ani za měsíc.

kibi: To byl pokus o šprým, vzpomněl jsem si na svůj trapas s Olouškem. :blush02:

Návštěvník tolja
Odesláno
Tak tedy ve čtvrtek. Já zase nemohu příští týden a když to začnem odkládat, nedohodneme se ještě ani za měsíc.

Čtvrtek potvrzuji, něco mi říká, že to bude chtít větší stůl.

Odesláno (upraveno)

Alessio: Můžeš, ale počítej s tím, že je to víc posezení u piva než přednáška o hodinkách. Ale kolem nich se to stejně celé točí. Jestli máš nějaké na prodej, výměnu nebo jen na ukázku, vezmi je s sebou, na burzičku dojde vždycky.

Níže jsou ti s potvrzenou účastí. Ostatní se dopisujte, abych věděl jak velkou dát rezervaci. Uzavřeme to ve středu dopoledne.

31682

tolja

HonzaX

Upraveno uživatelem 31682
Odesláno
Alessio: Můžeš, ale počítej s tím, že je to víc posezení u piva než přednáška o hodinkách. Ale kolem nich se to stejně celé točí. Jestli máš nějaké na prodej, výměnu nebo jen na ukázku, vezmi je s sebou, na burzičku dojde vždycky.

Níže jsou ti s potvrzenou účastí. Ostatní se dopisujte, abych věděl jak velkou dát rezervaci. Uzavřeme to ve středu dopoledne.

31682

tolja

HonzaX

Ahoj,

ukuli jsme neco s toljou, takze se u Jagusky na Palmovce v 18:00 objevim, pokud bude misto u stolu, nepohrdnu:) na stojaka se da pivko nakonec pit taky:)

funf5

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...