student Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Zdravím všechny, mám prosbu, má katalog Omega 2007 ve 100% stavu nějakou hodnotu? Děkuji. Student Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Sháněl Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Určitě má, přesně Vám ale odpoví až ve sběrně druhotných surovin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
student Odesláno 27. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Díky, to si ho nechám. Student Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Urcitou indicii ti muze dat Chrono24, nebo Ebay. Neco se tam zrovna prodava (nevim, zda i kupuje). Ale z meho pohledu to ma spise hodnotu pekneho bonusu/darku treba k nejakym prodavanym hodinkam. To ale asi pro Tebe po ctrnacti letech tady zase nebude takove prekvapeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
student Odesláno 28. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 Pokud máte někdo o katalog zájem, a budete se pohybovat v okolí Brna, napište, a je zdarma jeho. Student Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 Mas tam ceny? Neco postni, at je sranda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
student Odesláno 29. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Pár neumělých foto, a to není vše. Student Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
student Odesláno 29. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Už se přihlásil nový majitel. Student Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 (upraveno) před 19 hodinami, 4st0n napsal: Mas tam ceny? Neco postni, at je sranda. Jsi mi připomněl, že jsem si dopisoval do katalogu ceny, když jsem kdysi vybíral Omegy... Tak jsem to našel, je to tedy asi rok 2005. (Ceny v Kč) Upraveno 29. dubna 2021 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
student Odesláno 29. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Omega Seamaster XXL stála v Brně nová 72 k. Student Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se