nickolas Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2021 Zakládám hodnocení pro japonského prodejce Ippo Japan Watch. Mají vlastní e-shop a prodávají i na Chrono24. Původně jsem objednával na Ch24, ale byl problém s platbou - zkoušel jsem dvě karty/ dvě banky a ani jedna neprošla přes 3D secure. Takže jsem to na Ch24 zrušil a objednal přímo z jejich e-shopu. platba přes PayPal. Potvrzení okamžitě, tři děkovné maily a pak tři dny nic. Když Japonec balí, nemá čas se vykecávat. DHL expres, clení, dph... Hodinky dorazily bez problémů, krabice ok, hodinky ok, takže vše ok. Můžu doporučit.
Ricoz Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2021 Můžu taky potvrdit. Objednával jsem přímo na e-shopu, platba kartou. Doručeno FedExem 8. den od objednání, včetně clení a dph. Všechno OK.
orol Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Odesláno 3. března 2024 Nákup od Ippo proběhl přes Chrono24 bez problémů - trochu trvalo, než to japončík zabalil, ale zabalil to moc pěkně, spolehlivě a bezpečně.
stosi Odesláno 26. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2024 Na základě zdejších recenzí jsem u nich objednal (přes ch24 - ještě o fous levnější, než jejich e-shop). Suverénně nejnižší cena, objednáno a zaplaceno v pondělí, doma v pátek. Vše naprosto OK.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se