Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, prosím o nějaké informace. Dostal jsem kapesné hodinky Zenith od rodičů, pravděpodobně po pradědečkovi. Byly nefunkční ale za 1000kč mi jeden starší opravář opravila vyčistil. Doplňující informace váha 83g, vnější průměr 55mm, sklíčko cca 40,5mm. Podle některých "starožitníků" je z roku 1933 podle jiných 1920 -1950 a nabízená cena je taky trochu divná od 5 až do 25tisíc. Takže jsem trošku zmaten co mám vlastně doma. ps. Prodej předem nevylučuji ale taky bych to nechtěl věnovat zadarmo

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Ono zalezi z ceho je plášť, tipnul bych si na zlato, nema to nekde nejakou znacku ci punc ?

Pokud jsou po pradedeckovi a ty neumiras hlady, tak je rozhodne neprodavej.

Upraveno uživatelem Baker
Odesláno (upraveno)

Zajdi do Prahy do Dorothea, nech si je ocenit,aby jsi věděl co máš doma ale prodat by mi je přišlo líto jsou to krásné hodinky ale i kus Tvoji rodinné historie.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
Ono zalezi z ceho je plášť, tipnul bych si na zlato, nema to nekde nejakou znacku ci punc ?

Pokud jsou po pradedeckovi a ty neumiras hlady, tak je rozhodne neprodavej.

Trochu jsem si pohrál se světlem abych mohl vyfotit detail pláště ale nakonec snad to dopadlo docela dobře, takže tady je výsledek:

Odesláno
Zajdi do Prahy do Dorothea, nech si je ocenit,aby jsi věděl co máš doma ale prodat by mi je přišlo líto jsou to krásné hodinky ale i kus Tvoji rodinné historie.

Jak se to dělá a kde to je, mé záujmy jsou zcela mimo tento obor takže o tom nemám ani páru. Můžete mi poradit . Díky

Odesláno

Napiš email do Zenithu: Michel.CHATELAIN@zenith-watches.com

Potřebuje znát číslo strojku a pláště, odpověď identifikací hodinek a rokem výroby Ti pošle asi za 3 týdny.

Odesláno
Trochu jsem si pohrál se světlem abych mohl vyfotit detail pláště ale nakonec snad to dopadlo docela dobře, takže tady je výsledek:
OT, proč když sem ten snímek dáváš, tak proč ho neotočíš o 180° ???

Odesláno (upraveno)
Napiš email do Zenithu: Michel.CHATELAIN@zenith-watches.com

Potřebuje znát číslo strojku a pláště, odpověď identifikací hodinek a rokem výroby Ti pošle asi za 3 týdny.

Napsal jsem na uvedenou adresu a odpověď jsem dostal za týden (kopie emailu).

Dear Mr. Merva,

Thank you for your e-mail.

With reference to your request, we could find that this watch was produced in the year 1911.

We remain,

with best regards

Carine Polier

ZENITH International S.A.

After Sales Service

CH - 2400 Le Locle

carine.polier@zenith-watches.com

Phone +41 (0)32 930 65 77

Fax +41 (0)32 930 64 40

Díky za adresu i když odpověď přišla od někoho jiného.

Upraveno uživatelem mervaj

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...