Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pro znalce tohoto stroje, dotaz a prosba o odpověď mám El primero chronograph, Zenith defy classic aero,je možné ,že by neměl hacking díky za názor.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
  Conrad napsal:
Pro znalce tohoto stroje, dotaz a prosba o odpověď mám El primero chronograph, Zenith defy classic aero,je možné ,že by neměl hacking díky za názor.

Pokud vím tak nemá, pouze pseudohacking - přidržení korunky v protisměru.

Odesláno

Díky všem za odpovědi i když mne nepotěšily,proč stroj,který by měl být podle počtu kmitů velmi přesný nemá takovouhle banalitu.A tedy druhý dotaz může pseudohacking/ otáčení korunkou do protisměru/ poškodit caliber? A jde to blbě až na několikátý pokus. díky za názor

Odesláno
  Conrad napsal:
Díky všem za odpovědi i když mne nepotěšily,proč stroj,který by měl být podle počtu kmitů velmi přesný nemá takovouhle banalitu.A tedy druhý dotaz může pseudohacking/ otáčení korunkou do protisměru/ poškodit caliber? A jde to blbě až na několikátý pokus. díky za názor

Podívej se na internet někde se o tom vedla poměrně detailni diskuse.... nicméně výsledek byl, že se nic určitě poškodit nemůže a to je i můj názor.

Odesláno
  koblih69 napsal:
Podívej se na internet někde se o tom vedla poměrně detailni diskuse.... nicméně výsledek byl, že se nic určitě poškodit nemůže a to je i můj názor.

El primero 4000SC

Odesláno

Myslim ze Vana tu nekde psal, ze se jedna o princip treci spojky. Takze by to melo vydrzet. Dlouho. Kdyz to nebudes delat denne, jak pisi ostatni.

Odesláno

Je mezi členy ještě nějaký vlastník Zenitek? Rád bych si s ním dal panáka,že nejsem sám jako vegetarián na zvěřinových hodech :thumbsup_anim:

Odesláno
  Conrad napsal:
Je mezi členy ještě nějaký vlastník Zenitek? Rád bych si s ním dal panáka,že nejsem sám jako vegetarián na zvěřinových hodech :thumbsup_anim:

A s obycejnyma smrtelnikama si panaka nedas, to je moralka! :crying_anim02: Ja si snad do srazu nejaky poridim.. i kdyz smirit se se Zenitim designem by pro me asi nebylo jednoduchy ;)

Odesláno
  spiderer napsal:
A s obycejnyma smrtelnikama si panaka nedas, to je moralka! :crying_anim02: Ja si snad do srazu nejaky poridim.. i kdyz smirit se se Zenitim designem by pro me asi nebylo jednoduchy ;)

Dlouho jsem nad nima přemýšlel ale postupně jsem jim přišel na chuť a ted si mi čím dále tím více líbí .A na panáka tě zvu i kdyby jsi měl na ruce jen nakreslené sluneční hodiny

Odesláno
  Conrad napsal:
Dlouho jsem nad nima přemýšlel ale postupně jsem jim přišel na chuť a ted si mi čím dále tím více líbí .A na panáka tě zvu i kdyby jsi měl na ruce jen nakreslené sluneční hodiny

Tak to se neda odmitnout, jen musim nejake slunecni hodinky sehnat :thumbsup_anim: Kazdopadne vezmes je ssebou na sraz? Ac se mi nelibi, rad se na ne podivam na zivo ;) a panaka ti rad oplatim :drunk:

Odesláno
  spiderer napsal:
Tak to se neda odmitnout, jen musim nejake slunecni hodinky sehnat :thumbsup_anim: Kazdopadne vezmes je ssebou na sraz? Ac se mi nelibi, rad se na ne podivam na zivo ;) a panaka ti rad oplatim :drunk:

Ne na sraz je nevezmu protože zatím jsou na kaučuku,ale jsem dohodnut se Simonem na adekvátní řemen,vázne to jen na pasíři a chci je vzít na příští sraz v plné parádě na porádném řemenu s tou překlápěčkou od zenithů

• po měsíci...
Odesláno
  Conrad napsal:

Odesláno
  baume napsal:
Zdravím mám elite 680 až to stačí na panáka tak v pohode :smile_anim: keď nie tak aspoň na pivo :thumbsup_anim:

Ave Maria gratia plena požehnána budiž panno milosti plná nejsem v tom SÁM.Píšeš slovensky když by jsi přijel do Prahy uděláme mezinárodní minisraz majitelů zenith :cheers:

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
  Conrad napsal:

Mám ještě z předchronomagové doby Port Royal quartz a ještě k tomu bicolor.:) Já vím, hanba, ale taková byla doba...

Upraveno uživatelem Kamil

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...