andrew42 Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2008 http://www.brightcove.tv/title.jsp?title=1...nnel=1126878848 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gryll16 Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 V časopise H&Š číslo 05/2009 je zaujímavý článok o novom prístupe k technickému riešeniu dodávky energie pre hodinky prostredníctvom helicoidálnych pružín. Veľmi zaujímavé... Počuli ste už o tom? Viete o tom niečo viac? Lutolf Philip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 (upraveno) no nevím, složitě to jde udělat vždycínky. Vtom ten kumšt není...a k tomu abych poháněl hodinky pružinou z propisky takovej pekelnej stroj. Jestli vona to není ta cesta vo který zpívaj AC s bleskem DC. dop. co mě hlava nepobrala, jsou ty nákresy Vinciho v sekci great inventors Upraveno 4. listopadu 2009 uživatelem hciq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 projel jsem si celý web, neb mě to upoutalo, ale asi sem natvrdlej - kde to ukazuje čas ? ..... a nebo mi to neříkejte a rovnou to šoupnem do HH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 YPO napsal: projel jsem si celý web, neb mě to upoutalo, ale asi sem natvrdlej - kde to ukazuje čas ? ..... a nebo mi to neříkejte a rovnou to šoupnem do HH nejsou to obrázky dýnka? Von se jeden v těch scifi strojkách vobčas nevyzná, kterou stranou to plácnout na ruku. Jedině se může orientovat podle zapínání spony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 todle čas asi neukazuje je to "back only" druhá strana zatím neznámá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 hciq napsal: todle čas asi neukazuje je to "back only" druhá strana zatím neznámá. to je dobrej úlet - asi máš pravdu nikde jsem lícovou stranu nenašel - zato jsem našel spousty jiných podivností Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 YPO napsal: to je dobrej úlet - asi máš pravdu nikde jsem lícovou stranu nenašel - zato jsem našel spousty jiných podivností dobra synchronicita já to zatím nacpal sem klik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 hciq napsal: dobra synchronicita já to zatím nacpal sem klik he he - to je dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se