Jaem Odesláno 18. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2008 YPO napsal: .... já jsem o ceně nepsal ani slovo - je to vzhledu,designu jak kdo chce - když chceš něco prodávat tak musíš být jiný, jinak prodáš H***O - kopírovat umí každý hejhula bez fantazie a každý hejhula bez fantazie si to koupí - i když "hezký holky jsou taky pro chlapy bez fantazie" ale neda sa porovnavat firma, ktorej najdrahsi model stoji 1000$ s firmou, ktorej najlacnesi kus je za 10 000$, to je ako porovnavat skodovku s Rolls-Royce. Lum-Tec ponuka nielen unikatnu svietivost, ale aj remen aj tah v cene. Nanestastie s quartzom, ale aj to idu nahradit. A podla poslednych info ich wolframove hodinky nebudu drahsie, ako $500...
Návštěvník YPO Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2008 Jaem napsal: ale neda sa porovnavat firma, ktorej najdrahsi model stoji 1000$ s firmou, ktorej najlacnesi kus je za 10 000$, to je ako porovnavat skodovku s Rolls-Royce. Lum-Tec ponuka nielen unikatnu svietivost, ale aj remen aj tah v cene. Nanestastie s quartzom, ale aj to idu nahradit. A podla poslednych info ich wolframove hodinky nebudu drahsie, ako $500... hele ..... Jaeme já proti Lumíkům vůbec nic nemám, udělat jakékoli hodinky v jakékoli cenové relaci obnáší spoustu času, peněz a dalších blbostí, které jsou s tím spojené - proto mě prostě jenom udivuje , že někdo investuje všechno zmíněné do něčeho co tu už je a existuje a nejde svým stylem, který může zaujmout ---- to je vše a nemá smysl se v tom dál patlat ať to stojí 10 usd nebo 10t usd už několikrát jsem psal, že se mi kromě zmrveného datumu ty hodinky líbí, ale také vím, že by mi to vydrželo přesně týden
Jaem Odesláno 18. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2008 YPO napsal: hele ..... Jaeme já proti Lumíkům vůbec nic nemám, udělat jakékoli hodinky v jakékoli cenové relaci obnáší spoustu času, peněz a dalších blbostí, které jsou s tím spojené - proto mě prostě jenom udivuje , že někdo investuje všechno zmíněné do něčeho co tu už je a existuje a nejde svým stylem, který může zaujmout ---- to je vše a nemá smysl se v tom dál patlat ať to stojí 10 usd nebo 10t usd už několikrát jsem psal, že se mi kromě zmrveného datumu ty hodinky líbí, ale také vím, že by mi to vydrželo přesně týden YPO, peace - pozri, kolko hodinarov vyraba B-uhren, bauhaus, rolex-like... a su v pohode. Aspon si zakaznik moze vybrat, co sa mu paci a na co jeho penazenka staci
Návštěvník YPO Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2008 Jaem napsal: YPO, peace - pozri, kolko hodinarov vyraba B-uhren, bauhaus, rolex-like... a su v pohode. Aspon si zakaznik moze vybrat, co sa mu paci a na co jeho penazenka staci .... souhlas jsou v pohodě a možná, že ještě nějaký čas budou - pokud to bereš z hlediska krátkodobého zbohatnutí nebo živobytí tak je to asi správná cesta - z dlouhodobého HODINÁŘSKÉHO hlediska to je o ničem .....
kejklik Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2008 YPO napsal: .... souhlas jsou v pohodě a možná, že ještě nějaký čas budou - pokud to bereš z hlediska krátkodobého zbohatnutí nebo živobytí tak je to asi správná cesta - z dlouhodobého HODINÁŘSKÉHO hlediska to je o ničem ..... Bez jakékoliv ironie a satiry: co to ještě (už) je HODINAŘINA? Jsme ještě u měření času pro širokou nebo už úzkou společnost, posouváme se do technického absurdna nebo překračujeme hranice techniky do umění? Pokud to transformuji podle svého vědomí např. do aut, je jediným autem Bugati Veyron, Maserati, Maybach nebo Ferrari, vše ostatní je komerce, kde jeden kopíruje druhého a produkce je o ničem?
911 Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2008 kejklik napsal: Bez jakékoliv ironie a satiry: co to ještě (už) je HODINAŘINA? Jsme ještě u měření času pro širokou nebo už úzkou společnost, posouváme se do technického absurdna nebo překračujeme hranice techniky do umění? Pokud to transformuji podle svého vědomí např. do aut, je jediným autem Bugati Veyron, Maserati, Maybach nebo Ferrari, vše ostatní je komerce, kde jeden kopíruje druhého a produkce je o ničem? no ty auta (znacky) co jsi vyjmenoval + jeste par jsou proste etalony. vetsinou tyhle prirovnani ale pokulhavaji. ale kdyz pristoupim na tu hru, tak to tak je. proste je tu urcita spicka, co dela kvalitni auta, vyborny vyvoj atd. a pak jsou proste znacky, co nejsou spatne ale nedosahuji takove kvality nemaji takovy vyvoj, tradici atd. pro me vysoka hodinarina je pro uzkou skupinu lidi ne pro masy.
kejklik Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 911 napsal: no ty auta (znacky) co jsi vyjmenoval + jeste par jsou proste etalony. vetsinou tyhle prirovnani ale pokulhavaji. ale kdyz pristoupim na tu hru, tak to tak je. proste je tu urcita spicka, co dela kvalitni auta, vyborny vyvoj atd. a pak jsou proste znacky, co nejsou spatne ale nedosahuji takove kvality nemaji takovy vyvoj, tradici atd. pro me vysoka hodinarina je pro uzkou skupinu lidi ne pro masy. Tak prrr, třeba francouzský auta ani náhodou, ale Renault má tradici jak sviňa, jezdí po světě přes 100 let. A značka neznamená u auta kvalitu, podívej se na testy TÜV (jsou dost uznávaný) a zjistíš, že špička peletonu patří kromě Porsche a AUDI ještě Japoncům všeho druhu. A to první Honda vyjela na silnici až po WW II. Souhlas s vysokou hodinařinou, co ale mají dělat lidi, kteří koupí hodinky za 1000$ nebo 1000? (i to je vysoce nadprůměrná cena v rámci světových prodejů časoměrů), ty mají chodit kanálama a stydět se, že je potká a odsoudí "znalec" (viz titulní skvělá recenze na TAG a reakce kolegy GTI)
911 Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 kejklik napsal: Tak prrr, třeba francouzský auta ani náhodou, ale Renault má tradici jak sviňa, jezdí po světě přes 100 let. A značka neznamená u auta kvalitu, podívej se na testy TÜV (jsou dost uznávaný) a zjistíš, že špička peletonu patří kromě Porsche a AUDI ještě Japoncům všeho druhu. A to první Honda vyjela na silnici až po WW II. Souhlas s vysokou hodinařinou, co ale mají dělat lidi, kteří koupí hodinky za 1000$ nebo 1000? (i to je vysoce nadprůměrná cena v rámci světových prodejů časoměrů), ty mají chodit kanálama a stydět se, že je potká a odsoudí "znalec" (viz titulní skvělá recenze na TAG a reakce kolegy GTI) jak sem rikal, srovnani s autama pokulhava. k tomu se dostanu. k tem hodinkam. nemyslim si, ze tu kdokoli pohrda kymkoli kdo ma hodinky za $1000. vetsina ma hodinky na to aby 1)vedeli kolik je hodin 2)musi mit proste neco na ruce 3)je to proste modni doplnek. takze vetsina lidi to neresi, hlavne aby to hezky vypadalo. na tom neni vubec nic spatneho. kdo chce vice, priplati si. pak je tu sorta velmi bohatych lidi co si dopreji vysokou hodinarinu a nic o hodinkach stejne nevedi a ta druha cast se do toho pak zazere a neni ji nejaky cas pomoci ad GTI, ale ten kluk ma pravdu. nikde nepohrda majitelem tech hodinek, spis mu jde o vyzneni clanku. me treba nevadi, kdyz si zenska nebo kdokoli koupi hodinky CK, diesel, Armani atd. ma to proste jako doplnek nebo jako oblibenou znacku. nevim, proc my bychom meli byt ti, kdo urcuje co je spravny a co ne. co mi ale vadi jsou faky a 100% napodobeniny. ja treba MM nemusim ale chapu proc si je lide kupuji. uprime, mit OP tak by mi to asi taky vadilo, uz jen z toho hlediska, ze pokud by se dal sirili, tak ten "netradicni" tvar proste bude pak vniman jako zcela obycejny levny hodinky. takze at ma kazdy hodinky podletoho, ktere mu udelaji radost. od toho jsou. at je to JLC nebo Festina. ad auta. francouzsky auta jsou vnimana jako sragory. kdybych si mel vybrat, tak Citrona DS. proste nadhera a technicky taky vyborny na svou dobu. do dnes si drzi cennu. dnesni sunky co delaj je tragedie. je to proste bezna konfekce. jinak historii ma kazdy auto. Lexus je taky velmi dobra znacka a je na trhu jen chvilku. neco jako Hublot. proste mas mainstream v autech pro kazdeho jako jsou francouzi, skoda atd. (spousta aut ma mainstream modely) a pak jsou ty pro ty, co moc penez nemaji. jako je dacia a spol. jsou zde i veci typu sangjongmusó, ktery i kdyby bylo nakrasne kvalitni, tak je proste hnusny a normalni chlap si to nekoupi. i v hodinkach by se nasel podobny pripad. takhle by se dalo pokracovat do nekonecna
Onisan Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 B.F.G. napsal: Nechtěl bych mít tvoji fantazii. Vlastně ani nechápu, proč jsi pořídil Fábii, dyť je to vykradený Swift? a ten je vlastně vykradený Mini Cooper
911 Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 Onion napsal: a ten je vlastně vykradený Mini Cooper timhle tempem se dostaneme az k uplne prvnimu autu
Ghill Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 Myslis nieco ala Fred Flinstone? 911 napsal: timhle tempem se dostaneme az k uplne prvnimu autu
911 Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 Ghill napsal: Myslis nieco ala Fred Flinstone? tak nekdo musel byt uplne prvni. pak uz se "jen kopirovalo" takhle to muzeme vzit i na hodinky a smahem posleme do kytek i velkou hodinarinu z kopirovani. nekdo musel udelat prvni naramkove hodinky. ostatni jen kopirovali. nekdo musel dat prvni datum, day-datum, vterinovku, chronograf, takze ostatni jsou jen kopirovaci
Návštěvník YPO Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 911 napsal: tak nekdo musel byt uplne prvni. pak uz se "jen kopirovalo" takhle to muzeme vzit i na hodinky a smahem posleme do kytek i velkou hodinarinu z kopirovani. nekdo musel udelat prvni naramkove hodinky. ostatni jen kopirovali. nekdo musel dat prvni datum, day-datum, vterinovku, chronograf, takze ostatni jsou jen kopirovaci já se nedivím, že ty burzy jdou tam kam jdou - tahle úvaha by zasloužila zarámovat
Návštěvník YPO Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 TAKHLE TO VŠECHNO VZNIKLO
nAscA Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 No, nechci se s vami hadat, bo se v mechanickych hodinkach vubec nevyznam (a v autech taky ne), ale ten LÜM-TEC neni bellrosskam vubec podobny.
Návštěvník Snow Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 YPO má pravdu, už mě vysloveně se*ou všichni výrobci, kteří poslední dobou kopírují pouzdra ala Panerai nebo Rolex nebo kdo s tím vlastně začal. Bylo období, kdy jsem přemýšlel, co vlastně koupit a o Panerai jsem přemýšlel, teď už bych si je koupit nemohl, zvedl by se mi kufr, kdykoliv bych se na to polštářkové pouzdro podíval.
Onisan Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 911 napsal: timhle tempem se dostaneme az k uplne prvnimu autu přesně tak... za chvíli budeme u Ford T ...
Filipes Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 heleď Snow, přiznám se že teď nevím to myslíš vážně nebo ironie??
boo-beek Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 To si delate prdel? Polstarek je mnohem podobnejsi Ollech und Wajs XXL Unitas nez Oficine Panerai. PVD pouzdro NEZNAMENA automaticky Bell&Ross kopii. Nemam rad inspirovane modely, ale tohle uz je fakt prehnany. To uz neni o Rolex-like, ale je to stejny, jako kdybyste o KAZDYCH hodinkach s vroubkovanou lunetou prohlasil, ze je to kopie potapek od Rolexu... Trosku nadhledu, panove
Návštěvník Snow Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 (upraveno) Filipes napsal: heleď Snow, přiznám se že teď nevím to myslíš vážně nebo ironie?? Myslím to vážně, možná jsem v Tvých očích debil, ale nijak mě to nevzrušuje. Tobě fakt nevadí tohle stupidní pouzdro, které vypalí nový hrač na trhu ? Chtělo by to trochu invence, nebyl bych samozřejmě rád, kdyby se měly objevovat příšernosti jako třeba tyhle Zena. Upraveno 19. listopadu 2008 uživatelem Snow
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se