Vit Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 (upraveno) Ja mam C7 + bracelet + shadow crystal. Som zvedavy ako to bude vyzerat. Tak mi napsal prezident, že mají zastoupení na slovensku: Hi Vit, Thank you for reserving the M8 and bracelet. We will contact you when production is ready. It should be mid-summer. We will also have our Europe distributor based in Slovakia set up by then as well so service will be no worries. Best regards, Chris Wiegand President Wiegand Custom Watch, LLC. LÜM-TEC watches Nevíte, jaký bodou mít rozměr (šířku) řemenu? Upraveno 29. prosince 2008 uživatelem Vit
Ghill Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Hej, reaguje rychlo. Predpokladam ze to bude na fore niekto Tak mi napsal prezident, že mají zastoupení na slovensku: Hi Vit, Thank you for reserving the M8 and bracelet. We will contact you when production is ready. It should be mid-summer. We will also have our Europe distributor based in Slovakia set up by then as well so service will be no worries. Best regards, Chris Wiegand President Wiegand Custom Watch, LLC. LÜM-TEC watches Nevíte, jaký bodou mít rozměr (šířku) řemenu?
kejklik Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 (upraveno) Nevíte, jaký bodou mít rozměr (šířku) řemenu? 24 mm A rezervoval jsem M8 a k tomu wolframový tah. O zastoupení jsem si s ním dopisoval už na podzim, nedotáhnul jsem to vlastní blbostí, resp. díky blbé znalosti angličtiny. Upraveno 29. prosince 2008 uživatelem kejklik
Vit Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Ahoj, jsem v kontaktu s Chrisem Wiegandem, a vypada to, ze udelame zastoupeni pro CR. Rad bych zjistil, jaky bude ohlas, a o ktere modely by byl pripadne zajem? Díky za podporu že by to byl Mafri?
Vit Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 (upraveno) 24 mm A rezervoval jsem M8 a k tomu wolframový tah. O zastoupení jsem si s ním dopisoval už na podzim, nedotáhnul jsem to vlastní blbostí, resp. díky blbé znalosti angličtiny. Kejklíku, Kejklíku, nejen že budeme mít asi stejné PRSy od Eddieho, ale ty sis objednal i M8 s wolframovým tahem?!? Chlape ty máš super vkus! (stejný jako já) EDIT: ještě kdybys měl doma rotvíka..... a ne toho naježeného pudlíka.... (omlouvám se to mi ujelo) Upraveno 29. prosince 2008 uživatelem Vit
kejklik Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 EDIT: ještě kdybys měl doma rotvíka..... a ne toho naježeného pudlíka.... (omlouvám se to mi ujelo) Náš fox žere rotvíky po večeři...Povedlo se mu sousedovo rotvíčka v době, kdy měl jen 25 kg položit na lopatky. Dnes už má respekt.
B.F.G. Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Kvůli vám mě žena asi zabije. M8 + tah. I když přemýšlím pořád o M6. Jak asi vypadá černá? Ty návrhy co jsem viděl jsou hrozně malinké a titěrné.
kejklik Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Chlape ty máš super vkus! (stejný jako já) Taky proto jsem si před dávnými lety našel ženu od Uh. Hradiště...
Vit Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Taky proto jsem si před dávnými lety našel ženu od Uh. Hradiště... Teď jsi mě dostal. Tak se zastav někdy na štamprlu, až pojedete za někým z UH.
Jaem Odesláno 29. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Ja velmi rozmyslam nad M7 s tahom, ale zatial ma odradza ten strojcek. Ten tvar puzdra je velmi dobry, perfektne sedia na ruke a cisty volfram (nie WC, teda karbid volframu) je silnym pokusenim. No uvidim... P. S. Kejklik, mali by sme dat dokopy nejaku recenziu na M2 , ja sa do toho pustim po Novom roku.
Vit Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 (upraveno) Kvůli vám mě žena asi zabije. M8 + tah. I když přemýšlím pořád o M6. Jak asi vypadá černá? Ty návrhy co jsem viděl jsou hrozně malinké a titěrné. Jsou to stejně jen vizualizace (větší foto ti nepomůže), myslím, že sis vybral dobře (taky jsem si tak vybral). Myslím, že ten karbon pěkně koresponduje s tím woframem, prostě dva super materiály. EDIT: a na tom strakatém ciferníku se lépe ztratí ta mírně rušivá datumovka Upraveno 29. prosince 2008 uživatelem Vit
New Milis Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 To by byla pecka, ale jak říkáš, ten strojek... Jen dodám, jako tungsten je občas označováno leccos, pokud bude v té slitině přísada, jak jsem psal výše, tak už to nebude úplně pravdivé tvrzení (o wolframu). Čistý wolfram je kovově šedý až skorostříbrný. Taky jsem zvědav, čím se Millis blýskne. Tak dneska to přišlo. Je to dost těžký, oproti nerezové sponě, kterou se to zapíná, se to úplně jinak (šedějc) leskne. Poznat, jestli to je wolfram nebo ten uhlíkovej hajzl neumím, ale je na tom zezadu napsáno SR TUNGSTEN. Budu to teď intenzivně nosit, jestli tam budou přibejvat mikroškrábance tak snadno, jako na nerezu. Celkově z toho materiálu moc příjemnej pocit, těším se na ty hoďky.
cody Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Sledoval jsem tohle vlakno nepravidelne a nechce se ho cist cele znovu, omluvte lenost a nedostatek casu, jeste musim prelouskat 7 stran prispevku za svatky:-) Koukal jsem na M7 a chci se zeptat. Pouzdro i tah je mozne mit wolframove? Porad se nevi co bude uvnitr za kalibr? Cena se drzi okolo tech 500USD?
Ghill Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Hodinky 500, tah bude volitelny, vyrobi sa ho 100ks a bude stat 1XX dolarov (nepamatam si presne a nechce sa mi hladat). Kaliber jasny nie je. Na strankach Lumtecu uz mozes predobjednat hodinky. Sledoval jsem tohle vlakno nepravidelne a nechce se ho cist cele znovu, omluvte lenost a nedostatek casu, jeste musim prelouskat 7 stran prispevku za svatky:-) Koukal jsem na M7 a chci se zeptat. Pouzdro i tah je mozne mit wolframove? Porad se nevi co bude uvnitr za kalibr? Cena se drzi okolo tech 500USD?
B.F.G. Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Sledoval jsem tohle vlakno nepravidelne a nechce se ho cist cele znovu, omluvte lenost a nedostatek casu, jeste musim prelouskat 7 stran prispevku za svatky:-) Koukal jsem na M7 a chci se zeptat. Pouzdro i tah je mozne mit wolframove? Porad se nevi co bude uvnitr za kalibr? Cena se drzi okolo tech 500USD? 1. Jo 2. Kalibr bude Seiko NH25A viz příloha 2. Cca 550USD za hodinky podle verze, 120USD za tahstrojNH25A.pdf
rorda Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Podle toho, co jsem teď viděl, tak do diskuze přispívaj s dotazama skoro jenom Chronomagici ...
Ghill Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Tu najdes aktualny stav este volnych hodiniek.
Vit Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Tu najdes aktualny stav este volnych hodiniek. To znamená, že už zbývá jen cca 5 ks od každého typu a 13 tahů? To čumím, ještě že jsem si včas zarezervoval.....
Ghill Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Presne naopak - 87 zo 100 je este k dispozicii. To znamená, že už zbývá jen cca 5 ks od každého typu a 13 tahů? To čumím, ještě že jsem si včas zarezervoval.....
cody Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Diky za info. Jen to .pdf se mi neotevre:-( Ale to bude asi chyba na me strane, net mi jede pomalejc nez GPRS:-( Kdyby se mi povedlo prodat troje hodinky ktere prodat chci, asi bych o nich hooodne vazne uvazoval. Ale finance na nakup hodinek (cernej fond) mi po vanocich vyschnul. Asi pujdu na vikend do hospody mejt nadobi...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se