PavelK Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2008 Něvěděli byste někdo, kde by se dalo sehnat nové pouzdro k těmhle hodinkám Seiko? Několikaletým nošením značně utrpělo, bohužel bylo pouze mosazné (pozlacené). Stačilo by aspoň nějaké podobné. Pokud by bylo z lepšího materiálu, tím lépe. Hodinky to asi nejsou nijak zvlášť cenné, ale i tak bych je rád renovoval. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
koblih69 Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2008 (upraveno) Něvěděli byste někdo, kde by se dalo sehnat nové pouzdro k těmhle hodinkám Seiko? Několikaletým nošením značně utrpělo, bohužel bylo pouze mosazné (pozlacené). Stačilo by aspoň nějaké podobné. Pokud by bylo z lepšího materiálu, tím lépe. Hodinky to asi nejsou nijak zvlášť cenné, ale i tak bych je rád renovoval. Já vím, že to nechceš slyšet, ale vykašli se na to. Pozlatit to nemá smysl - škoda práce a peněz, pouzdro koupit asi jde, ale nové nezaplatíš a použíté blbě seženeš. Ono upřímně ta doba kdy dělaly parádu je už dávno pryč. Dej je do poličky a pořiď si jiné. Pokud nemáš prachy tak kup něco použitého ( třeba i quarz ) na Aukru a šetři na pěkný hodinky. Upraveno 3. listopadu 2008 uživatelem koblih69
Andreas.ks Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2008 Nebo sleduj ebay a možná je objevíš v NOS stavu - jedny podobné jsem tam myslím nedávno zahlédl...
PavelK Odesláno 3. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2008 Já vím, že to nechceš slyšet, ale vykašli se na to. Pozlatit to nemá smysl - škoda práce a peněz, pouzdro koupit asi jde, ale nové nezaplatíš a použíté blbě seženeš. Ono upřímně ta doba kdy dělaly parádu je už dávno pryč. Dej je do poličky a pořiď si jiné. Pokud nemáš prachy tak kup něco použitého ( třeba i quarz ) na Aukru a šetři na pěkný hodinky. Copak o to, jiné už dávno mám a tyhle v poličce už dost dlouho leží. Nejspíš se na to opravdu vykašlu, ale přecejen - kdeže by šlo koupit to nové pouzdro? Nepočítám s tím, že by stálo málo a že by se to "vyplatilo", ta cena by mě aspoň přibližně zajímala.
koblih69 Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2008 (upraveno) Copak o to, jiné už dávno mám a tyhle v poličce už dost dlouho leží. Nejspíš se na to opravdu vykašlu, ale přecejen - kdeže by šlo koupit to nové pouzdro? Nepočítám s tím, že by stálo málo a že by se to "vyplatilo", ta cena by mě aspoň přibližně zajímala. Namám zdání, na podobný jsem kupoval kdysi sponu na tah a stála 600,- , jeden šlánek tahu stál skoro 100,- kolik může stát pouzdro? 1200,- ??? 1500,- ??? Nevím jenom typuju. Upraveno 3. listopadu 2008 uživatelem koblih69
PavelK Odesláno 3. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2008 Nebo sleduj ebay a možná je objevíš v NOS stavu - jedny podobné jsem tam myslím nedávno zahlédl... Díky, tahle možnost mě nějak nenapadla. Asi by to byla dost náhoda, najít mezi spoustou hodinek na ebay zrovna tenhle model, navíc v NOS stavu, ale zkusím to.
PavelK Odesláno 3. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2008 Namám zdání, na podobný jsem scháněl kdysi sponu na tah a stála 600,- , jeden šlánek tahu stál skoro 100,- kolik může stát pouzdro? 1200,- ??? 1500,- ??? Nevím jenom typuju. Pokud by cena byla takováhle, tak to je v pohodě. Jen kde ho sehnat.
koblih69 Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2008 (upraveno) Pokud by cena byla takováhle, tak to je v pohodě. Jen kde ho sehnat. Myslíš vážně, že bys utratil 1500,- za pouzro na tyhle hodinky? No je to tvoje věc, ale za pokud to není památka na někoho hodně blízkého tak to považuju za vyhozený peníze. I polovina by byla dost na pováženou.... Není to tak dávno kdy jsem tady prodával chronograf quatz VORovi a říkal jsem si jeslti není 400,- moc. Byly v nerezu a vypadaly skoro nenošené. I kdybys je dal do nového pouzdra tak budou mít cenu tak 500,-b ... Upraveno 3. listopadu 2008 uživatelem koblih69
PavelK Odesláno 4. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 Myslíš vážně, že bys utratil 1500,- za pouzro na tyhle hodinky? No je to tvoje věc, ale za pokud to není památka na někoho hodně blízkého tak to považuju za vyhozený peníze. I polovina by byla dost na pováženou.... Není to tak dávno kdy jsem tady prodával chronograf quatz VORovi a říkal jsem si jeslti není 400,- moc. Byly v nerezu a vypadaly skoro nenošené. I kdybys je dal do nového pouzdra tak budou mít cenu tak 500,- ... Ještě bych to zvážil, ale asi bych to dal. Je mi jasné, že z racionálního hlediska je to hloupost, ale jsou právě tak trochu památeční. Nejde mi o to, abych měl NĚJAKÝ quartzový chronograph, ale právě tenhle. Takže jsem smířen s tím, že jsou to vyhozené peníze. To by se ovšem dalo říct o spoustě dalších věcí. Máš tedy nějaký konkrétnější nápad, kde by se dalo nové pozdro koupit, byť za tuhle cenu?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se