blazonko Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 Dobry vecer prosil by som o pomoc hladani tychto hodiniek na nete bud z Usa alebo z inej krajiny.Problem je ten ,ze nikde tem moj model nieje s kovovym tahom uz som pozeral ci amazon,classybrand a tad dalej no nikde ich nemozem najst.Objednal som si katalog od nicj akurat dnes mi prisiel a je v nom ze tieto hodinky sa nepredavaju v usa s tym kovovym tahom ale s kozenym ano tak to je aka blbost dokelu. tak prosim vedeli by ste kde by som ich na nete dostal kupit lebo u nas su dost drahe a predsa na nete ma vyjdu lacnejsie. lebo uz som hladal vsade je to tento typ JAZZMASTER MAESTRO H32716139 LEN NIE V TOM KOZENOM CO SOM POSLAL FOTO ALE V KOVOVOM TAHU MYSLIM. DAKAimagemagic.php.jpg
blazonko Odesláno 4. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 tento len v kovovom tahu.
ctenar Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 Dobry vecer prosil by som o pomoc hladani tychto hodiniek na nete bud z Usa alebo z inej krajiny.Problem je ten ,ze nikde tem moj model nieje s kovovym tahom uz som pozeral ci amazon,classybrand a tad dalej no nikde ich nemozem najst.Objednal som si katalog od nicj akurat dnes mi prisiel a je v nom ze tieto hodinky sa nepredavaju v usa s tym kovovym tahom ale s kozenym ano tak to je aka blbost dokelu. tak prosim vedeli by ste kde by som ich na nete dostal kupit lebo u nas su dost drahe a predsa na nete ma vyjdu lacnejsie. lebo uz som hladal vsade je to tento typ JAZZMASTER MAESTRO H32716139 LEN NIE V TOM KOZENOM CO SOM POSLAL FOTO ALE V KOVOVOM TAHU MYSLIM. DAKA Podle mne se tento model na kovovém tahu neprodává/nevyrábí vůbec. Má rozteč nožek 23 mm, což je atyp (i řemenů této velikosti je málo) a tak zřejmě není možné ani tah "dopasovat". Jazzmaster chrono auto je o 1 - 2 mm menší v průměru (zmiňuji se o tom v jiném vlákně v této sekci) a má rozteč 22 mm a je v běžné variantě na kovu. S "Maestry" na kovu Ti asi nikdo nepomůže....
Frantik Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 Ano je to tak, mam Hamilton Chrono ve stribrne verzi, roztec 23 mm a jsou pouze s remenem. Nicmene ten si nech usit u Simona a je to parada. Taky jsem puvodne chtel tento model s tahem a poradnej remen je lepsi.
blazonko Odesláno 10. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2008 No diky.No potom nechapem preco tento model je v catalogu co som siobjednal na nete a tam to je ten model s kovovym tahom.je tam sice poznamka, ze tento model nedostat v usa ale to je vetko.Tak si myslem, ze sa bude musiet niekde pozhanat no nie? tak preco by ho inac tam davali do catalogu vobec?? ci len tak aby potom to niekoho len nastvalo, ze to sa neda? Ale si myslim, ze niekde predsta sa to bude dat. ôen kde? to je otazne skusim im napisat priamo do hamiltonu co mi nato odpovedia tak som zvedavy.. Dam potom vediet co mi odpisali.
ctenar Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2008 No diky.No potom nechapem preco tento model je v catalogu co som siobjednal na nete a tam to je ten model s kovovym tahom.je tam sice poznamka, ze tento model nedostat v usa ale to je vetko.Tak si myslem, ze sa bude musiet niekde pozhanat no nie? tak preco by ho inac tam davali do catalogu vobec?? ci len tak aby potom to niekoho len nastvalo, ze to sa neda? Ale si myslim, ze niekde predsta sa to bude dat. ôen kde? to je otazne skusim im napisat priamo do hamiltonu co mi nato odpovedia tak som zvedavy.. Dam potom vediet co mi odpisali. Pokud to tak je, a existuje verze Maestro na tahu, pak to prosím sem napiš. Neviděl jsem sice papírový katalog Hamiltonu, ale snažím se věřit tomu, že na oficiálních stránkách mají zobrazeny všechny verze. Mezi "všemi verzemi" na netu (www.hamiltonwatch.com) verze Maestro na kovu není. Spíš se mi zdá uvěřitelnější, že při tisku katalogu se stala chyba a zařadili do sekce verzi Jazzmaster Chrono Automatic, tedy tu 42 mm s 22mm roztečí.
blazonko Odesláno 13. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 tak nasiel som na nete catalogue ale to este predtym aby ste mi verili a tak som odfotil tu stranku z neho aj z cislom tak teraz uz neviem ta hviezdicka co je pri modeli to vrajze znamena ze sa neda kupit iba na americkom trho. Takze niekde sa bude musiet dat kupit preco by to davali. lebo v kovovom tahu su nadhernee
m01e Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 To zní zajímavě. Taky jsem o nich uvažoval, ale chybí mi ten kovový tah. Dal jsem to hledat podle katalogového čísla co jsi nafotil a ejhle: Katalog HIBERNIA
blazonko Odesláno 13. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 no tam je cena 32 000 cz a z usa len na remeni to vyjde 22 OOO a 10 000cz kurna to je moc ne len za tach)))) sice viem ,ze ceny u nas a z usa su inee
ctenar Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 no tam je cena 32 000 cz a z usa len na remeni to vyjde 22 OOO a 10 000cz kurna to je moc ne len za tach)))) sice viem ,ze ceny u nas a z usa su inee A elhle, tato verze mi unikla, tak se omlouvám za výše uvedené lehce "matoucí" příspěvky. Co se ceny týče, pak zkus kamenné obchody u nás a slevu. 10%, no když jsi intenzivní tak i 12%, lze dostat při platbě v hotovosti a to už cena klesne někam k 29 K. 7000 CZK je sice dost, ale originál kovové tahy bývají při samostatných nákupech dost drahé, tak se to celkem přiblíží. A navíc dolar zas nějak vystoupal...
Jerryl Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Kovovej tah na Hamiltony jsem v Hibernii kupoval za 2000,-
ls8ls8 Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Tyhle modely se porad docela spatne shaneji. Ja jsem si vyhlidl svetlou verzi s day/date na kozenem remenu, H32716859. Hibernia je vubec nema v katalogu (ma jen cernou verzi a myslim ze jen na tahu), na eBayi je ma jen jeden prodejce, ktery odmita posilat do Evropy. U neoverenych prodejcu v zahranici se bojim kupovat.
ls8ls8 Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 (upraveno) Pro pripadne zajemce: momentalne ma jeste tri kousky na ebayi prodejce TrendAlley, cca za $900: http://stores.shop.ebay.com/TrendyAlley-St...p;submit=Search - ja uz bych mel mit jedny na ceste . Na tahu jsou k mani u Kingswatches za cca $1200, svetla i tmava verze: http://shop.ebay.com/kingswatches/m.html?_...zmaster+maestro Upraveno 16. října 2009 uživatelem ls8ls8
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se