Mašu Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 (upraveno) Chlapi, kam na servis Tag Heuer v Praze? Nic jsem na netu nenašel. Altman na Václaváku už není a Bechyně s Dušákem a Koscom posílají do Brna Hanákovi? Díky moc. Upraveno 22. září 2021 uživatelem Mašu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Zdar, jako autorizovanej v záruce myslíš? Carollinum řekl bych. A pokud nejsou v záruce, směle Onyx.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 před 31 minutami, Mašu napsal: Chlapi, kam na servis Tag Heuer v Praze? Nic jsem na netu nenašel. Altman na Václaváku už není a Bechyně s Dušákem a Koscom posílají do Brna Hanákovi? Díky moc. autorizák dělá i Onyx, dal bych to jim...myslím, že dělají komplet Swatchgroup...a to Tag Heuer je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mašu Odesláno 22. září 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Ale Onyx je někde v Jihlavě ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Ruda chodi casto do Prahy, dohodni sa rovno s nim @ONYX servis hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 před 55 minutami, rekib1 napsal: autorizák dělá i Onyx, dal bych to jim...myslím, že dělají komplet Swatchgroup...a to Tag Heuer je... Hergot neblbni mi hlavu, normálně jsem zaváhal. No ale Tag ve Swatch group neni:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Před hodinou, Micey napsal: Hergot neblbni mi hlavu, normálně jsem zaváhal. No ale Tag ve Swatch group neni:) ...hm máš pravdu, nějak jsem to vystřelil....a blbě, beru zpět....není no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 29. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2021 V 22. 9. 2021 v 14:40, Micey napsal: Zdar, jako autorizovanej v záruce myslíš? Carollinum řekl bych. A pokud nejsou v záruce, směle Onyx.. Vlastni zkusenost s Carollinum a borci, vse v pohode. Byly v zaruce, jen jsem predlozil kartu. Hodinky jsem mel do 14 dni, mely chybu automatickeho natahu.. dle hodinare neco bylo povolene. Zavada vice mene zadna. Zvladli to sami v Praze, nikam je neposilali. @Jinak Ruda a Onyx jsou samozrejme borci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 30. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2021 Závada na Carrerách cal 02, řešeno v Carollinu poslali do Švajcu hotovo do 3 týdnů jednání i oprava perfekt doporučuji conrad BTW byly v záruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se