Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,

nedavno som v jednom vytahu v nakupnom centre videl na ruke jedneho pana uzasne breitlingy. Bolo to len na par sekund ale videl som ze su to breitle, cele lestene, pravedpodobne steinless steel, mali len korunku, ziadne tlacitka, ale ma 3-ke bol ukazovatel fazy mesiaca, na 6-ke Tourbillon, na 9 netusim ( ten tourbillon ma dostal :_) hladal som na nete, ale nenasiel som ten model. no najviac sa podobali na tento model google len mali kovovy tah, a len korunku nic viac. a pravdepodobne neboli take extremne drahe ako tie na obrazku ( ich cena je tusim okolo 6 milionov )

podla zdroja : 24.hod.sk

bolo by super, ak by sa niekto nasiel, napisal mi nazov modelu, popripade cenu za ktoru by sa dali zohnat. fakt sa mi zapacili :)

Dakujem, vopred

FiXilVer

Odesláno (upraveno)

Souhlas se Spidererem..:) Zajed si někde na tržnici a určitě si vybereš..:)

Jo a nebyla to měsíční fáze, ale ukazatel den/noc..

Upraveno uživatelem kulix
Odesláno
Zdravim,

nedavno som v jednom vytahu v nakupnom centre videl na ruke jedneho pana uzasne breitlingy. Bolo to len na par sekund ale videl som ze su to breitle, cele lestene, pravedpodobne steinless steel, mali len korunku, ziadne tlacitka, ale ma 3-ke bol ukazovatel fazy mesiaca, na 6-ke Tourbillon, na 9 netusim ( ten tourbillon ma dostal :_) hladal som na nete, ale nenasiel som ten model. no najviac sa podobali na tento model google len mali kovovy tah, a len korunku nic viac. a pravdepodobne neboli take extremne drahe ako tie na obrazku ( ich cena je tusim okolo 6 milionov )

podla zdroja : 24.hod.sk

bolo by super, ak by sa niekto nasiel, napisal mi nazov modelu, popripade cenu za ktoru by sa dali zohnat. fakt sa mi zapacili :)

Dakujem, vopred

FiXilVer

Myslím že ses zakoukal do fake :worried_anim:

Odesláno

Tie najblýskavejšie a najúžasnejšie hodinky sú vždy bezvýhradne vyrobené v ríši stredu a sú vždy za najlepšie ceny na tržniciach. B for B Tourbillon by si do nákupného centra zobral len nejaký pomýlený Rus s pravdepodobnosťou 1:10 000 000.

Odesláno

no smola, asi to boli fakt fake, videl som ich fakt ze len par sekund, nechcel som mu cumiet na ruku, a ci to bol ukazatel dna a noci alebo mesacnej fazy, tak to fak tneviem povedat na 100 percent.

Ale aj tak, dakujem za rychle odpovede. Nabuduce budem vediet, radsej sa spytam co su to zac, ako potom bezvysledne brazdit googla a tu rozvyjat teorie co by to mohlo byt :)

Odesláno
brei54b.jpg

Tohle jsou nejcastejsi "BforB s turbem" na ktere se da narazit v OC, ale s Breitlingem ani tourbillonem to nema nic spolecnyho ;) Jinak model o kterem mluvis neznam..

:thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Odesláno
Tohle jsou nejcastejsi "BforB s turbem" na ktere se da narazit v OC, ale s Breitlingem ani tourbillonem to nema nic spolecnyho ;) Jinak model o kterem mluvis neznam..

...jj, fakerům to ale B docela usnadňuje svým často kolotočářským designem. čest mnoha vyjímkám...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...