Jakubisko Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 Tip na clanek o hodinkach v magazinu Proc Ne?!, priloze HN. Na 8mi strankach najdete pekny clanek od Michaly Komrskové. Jsou u toho fotky drahych hodinek, mj. i Prim Diplomatu. Fakt jsem si dnes v autobuse dobre pocetl. Mimo to v te priloze je i par dalsich zajimavych clanku
Vit Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 Tip na clanek o hodinkach v magazinu Proc Ne?!, priloze HN. Na 8mi strankach najdete pekny clanek od Michaly Komrskové. Jsou u toho fotky drahych hodinek, mj. i Prim Diplomatu. Fakt jsem si dnes v autobuse dobre pocetl. Mimo to v te priloze je i par dalsich zajimavych clanku Nešlo by to naskenovat?
Jakubisko Odesláno 13. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 Nešlo by to naskenovat? Domu se dostanu po 22h, tak pokud to nikdo neudela driv, udelam to ja
Vit Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 Domu se dostanu po 22h, tak pokud to nikdo neudela driv, udelam to ja Děkuju.
lib Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 Sada IWC pilotek pro otce a syna je dost dobrá. Tady to je:IMGr.pdf
Jaem Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 dik, celkom podarene, az na par "perliciek" ako: "jeden z nejdazsich hodinaru sveta - Breitling" no a Elton poskytol neskutocne "kvalitnu" fotku
lomo135 Odesláno 13. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2008 Tento magazín HN se tváří jako že je pro high society a už v něm bylo mnoho článků o hodinkách (i s fotkama), ale vždy to bylo tak nějak o ničem. Zkrátka něco jako Watch magazín.
Jakubisko Odesláno 14. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2008 Kdyz by nekdo chtel, tady je to ve vetsim rozliseni kvuli obrazkum
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se