Kotoul Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Dobrý den. Měl bych prosím dotaz. Existuje nějaká možnost, jak spravit ulomenou kuličku(luminiscenční bod) na vložce lunety? Nevím jestli to na fotce půjde úplně vidět. Vím, že jde o blbost, kterou by asi 99% lidí vůbec neřešilo, ale jsem strašný perfekcionista a strašně mě to štve a "nemůžu z toho spát . Díky za odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Kup novou lunetu, bude to pravděpodobně nejlevnější řešení. Výměnu zvládneš sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotoul Odesláno 10. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 To jsem samozřejmě chtěl udělat, ale luneta nejde absolutně sehnat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Zkus napsat do Chronoshopu, měli by ji umět sehnat. Jinak to samozřejmě opravit jde, ale odhaduji, že práce hodináře bude v tomto případě převyšovat hodnotu nového dílu. Za zeptání ovšem nic nedáš, zkus oslovit i nějakého hodináře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotoul Odesláno 10. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Asi mi nic jiného nezbude . V chronoshopu mi psali na zákaznické lince, že mají prý zákaz prodávat samotné vložky lunet a na eshopu už je nemají dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Tak jim budeš muset poslat i hodinky. Ta cena za výměnu nebude likvidační, ale uznávám, že jestli nejsi z Prahy, tak Tě možná opravdu nakonec vyjde levněji vyhledat nějakého šikovného hodináře v tvém okolí. Hodně štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotoul Odesláno 10. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Jo jsem z druhého konce republiky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se