Přejít na obsah

Mimozáruční opravy hodinek

Doporučené příspěvky

Přesto že jsi to neřešil to asi pojali jako dílčí opravu. Odstranili jen závadu.

Já při předání vůbec záruku nezmiňoval. U mechanik, myslím, je vždy nějaký prostor, aby druhá strana namítla nepatřičné zacházení.

Byl jsem přesvědčen, že se nejedná o nic vážnýho.

Taky mi hned mladý pan hodinář ukazoval škrábanec na pouzdru (ve stylu škrábance od zipu bundy) a se zdviženým ukazovákem říkal něco o silném úderu. Tak jsem jen řekl něco jako: "Jasně! Prostě to prosím dejte do pořádku. Předem děkuji."

Zatím to sleduji dlouhých pět hodin a přesnost naprosto perfektní. Zatím spokojen, ...... jen kdyby to nebylo tak levný! Jak si toho pak člověk má vážit, že?

Upraveno uživatelem lib
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já při předání vůbec záruku nezmiňoval. U mechanik, myslím, je vždy nějaký prostor, aby druhá strana namítla nepatřičné zacházení.

Byl jsem přesvědčen, že se nejedná o nic vážnýho.

Taky mi hned mladý pan hodinář ukazoval škrábanec na pouzdru (ve stylu škrábance od zipu bundy) a se zdviženým ukazovákem říkal něco o silném úderu. Tak jsem jen řekl něco jako: "Jasně! Prostě to prosím dejte do pořádku. Předem děkuji."

Zatím to sleduji dlouhých pět hodin a přesnost naprosto perfektní. Zatím spokojen, ...... jen kdyby to nebylo tak levný! Jak si toho pak člověk má vážit, že?

To si musím pamatovat.............

Odkaz ke komentáři

Fortis - ETA 2836-2 ... Hanák Brno ... srovnání vlásku, regualce chodu, test vodotěsnosti 10bar = 250,- Kč, 1 týden.

Až mě zarazilo, jak je to levný. .....................................

Tak vše beru zpět! Závada, která se projevovala tak, že na watch-winderu přesnost do 1s/den, na ruce tak 2 minuty / den, odstraněna nebyla. Včera udělaly asi + 20s, dnes ověřeno celým dnem na horách +70 s za 12 hodin.

Takže 250,- bylo za výtisk perfektních výsledků z vibrografu (že by obdoba provozu na watch-winderu, takže se není co divit, že?) a, doufejme, zkouška těsnosti. Co bych taky za 250,- mohl chtít, ne? Jen mi dost, dost vadí, že tam musím znovu.

Nemáte někdo představu, v čem by ta závada mohla být?

Upraveno uživatelem lib
Odkaz ke komentáři

Myslím je závada v rukách vyhlášených hodinářů u Hanáka. O výsledcích jejich práce už toho tady bylo dost. Už tam raději nechoď, nebo skončíš se zničenejma hodinkama a ještě dostaneš vynadáno... a do vody bych teď s nima taky raději nelezl.

Upraveno uživatelem ramon
Odkaz ke komentáři

..... Už tam raději nechoď, nebo skončíš se zničenejma hodinkama a ještě dostaneš vynadáno...

Už jsem tam byl. Chovali se moc hezky. Až tak moc hezky, že mě v servisu zdrželi a já potom ani neměl čas zajít dolů do krámu přemýšlet, čím bych jim mohl udělat kšeft. Snad příště.... Až si půjdu pro hodinky dokonale připravené, vyčištěné, promazané všude, že ano ......

Pro jistotu ale asi nejdřív půjdu do obchodu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...