Zrzka Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 Já vás zdravím, pánové. Vaše fórum je jistě velmi zajímavé (alespoň podle toho, co jsem si zatím stihla prohlédnout), ale musím říct, že už mě začíná trochu štvát. Od té doby, co můj přítel toto fórum objevil, tak se mi zdá, že na něm tráví více času, než je zdrávo. Nemluvě o tom, že už má asi sedmé hodinky za dva roky. Trochu to nechápu. Já mám jedny hodinky už mnoho let (dostala jsem je od něj, pravda) a jsem s nimi stále spokojená. Ale teď si říkám, možná bude na čase s tím něco udělat. Otázka tedy zní: vyměnit přítele nebo hodinky? Dělám si legraci, samozřejmě, ale jen do jisté míry. Takže: lepšího přítele mi asi nevyberete, ale nějaké hodinky byste mi poradit mohli, což? Nechci říkat jemu (když ho doteď nenapadlo, že bych možná také nebyla po x letech proti novým hodinkám, a řeší jen ty svoje). Možná si to tady přečte, ale třeba mu to ani nedojde. A když ano, tím lépe... Takže: nebudu psát, co jsem doposud nosila, jen snad to, že to byly sportovně-elegantní hodinky na baterii, takže asi quarz(?) Ale jelikož mě štve, že je každé dva roky musím posílat na výměnu baterie a být čtrnáct dní bez hodinek, tak bych teď chtěla něco jako má on, to znamená hodinky s normálním mechanickým strojkem, které se samy natahují. A měly by být odolné, protože je prakticky nesundavám z ruky, ale zároveň trochu elegantní, prostě hodinky pro každou příležitost. Jo, a nechci kožený pásek. Počítám s tím, že to asi nebude levná záležitost, ale tím lépe. Vánoce se blíží a přítel se už několikrát ptal, co bych si přála...
Jaem Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 No chlapci, niekto z vas ma smolu Ja to nie som, ja som si kupil len 5 hodiniek za posledny rok
Návštěvník YPO Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 ... já bych doporučil tyhle - Veselé
Návštěvník Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 (upraveno) Tak tomu říkám výzva.... krapet mi to připomíná scénu z filmu Dobyvatelé ztracené archy, kde Karen Allen upila pod stůl v kořálkách domorodého tibetského šampióna. Takže milá dámo, držím Ti palce, přítele nezruinuj a mně by se jako univerzální, moderní a lehce nadčasové hodinky pro ženu líbily tyhle Upraveno 15. listopadu 2008 uživatelem Roman I.
spiderer Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 Zrzka - vitej na foru Ja pritel taky nejsem, za posledni dva roky bylo tech kusu vic, bohuzel asi ani nedam dohromady kolik by to mohlo byt, protoze to nevim, ale trosku jsem se lekl, kdyz jsem cetl tohle/to obcas slychavam taky Citovat ..mě začíná trochu štvát. Od té doby, co můj přítel toto fórum objevil, tak se mi zdá, že na něm tráví více času, než je zdrávo.. Co se tyce vyberu, vubec bych se quartzu nebal, vymenu baterie jsem mel vzdycky v servisu na pockani.. Kolik do tech hodinek chces dat? Jak by mely byt velky, jaka barva?
Zrzka Odesláno 15. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 YPO napsal: ... já bych doporučil tyhle - Veselé Vypadají zajímavě, ale zdají se mi trochu velké a přece jen příliš pánské. A nechci kožený pásek. Ale děkuji za první tip
Ghill Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 Ahoj, vinikajuco som sa pobavil Dakujem. Precital som to priatelke, dufam ze nechyti inspiraciu. K tvojej otazke, zachytil som tu na fore, ze celkom pekne hodinky pre damy robi Zodiac, ale quartz Skus sa poobzerat po Omegach (to ma tvoj priatel zastreli )
spiderer Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 (upraveno) Jinak z quartzovych (myslim ze jsou na baterku) ladies hodinek se mi libi treba tyhle: Chtel jsem je koupit pritelkyni, na zivo vypadaji moc hezky a jsou spis elegantni nez sportovni jak pusobi z fotky EDIT: Ale maji kozeno-textilni pasek a to je vlastne nezadouci.. Kaucukovy/silikonovy reminek byt muze, nebo to je taky nezadouci a pranim je striktne kovovy tah? Upraveno 15. listopadu 2008 uživatelem spiderer
afrikab Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 A kolik za ty nove hodinky jsi ochotna dat?
Návštěvník YPO Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 Zrzka napsal: Vypadají zajímavě, ale zdají se mi trochu velké a přece jen příliš pánské. A nechci kožený pásek. Ale děkuji za první tip ... není problém i s kovovým tahem - průměr pouhých 40mm a materiál lehký titan = vyloženě dámské hodinky
gas Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 afrikab napsal: A kolik za ty nove hodinky jsi ochotna dat? ona ani korunu
Zrzka Odesláno 15. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 Roman I. napsal: Tak tomu říkám výzva.... krapet mi to připomíná scénu z filmu Dobyvatelé ztracené archy, kde Karen Allen upila pod stůl v kořálkách domorodého tibetského šampióna. Takže milá dámo, držím Ti palce, přítele nezruinuj a mně by se jako univerzální, moderní a lehce nadčasové hodinky pro ženu líbily tyhle Tak ty se mi docela líbí! Mimochodem, mám pocit, že o téhle značce přítel docela často mluví. Ale nejsou pořád ještě příliš velké? (Jsem velmi štíhlá, tudíž i mé zápěstí je dost hubené.) Ale něco v tomto duchu by to mohlo být. Mimochodem, kolik by takové hodinky stály?
Návštěvník Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 (upraveno) Zrzka napsal: Tak ty se mi docela líbí! Mimochodem, mám pocit, že o téhle značce přítel docela často mluví. Ale nejsou pořád ještě příliš velké? (Jsem velmi štíhlá, tudíž i mé zápěstí je dost hubené.) Ale něco v tomto duchu by to mohlo být. Mimochodem, kolik by takové hodinky stály? http://www.hodinky-koscom.cz/Oris-561-7573...1-MB-I8277.html velké nebudou Upraveno 15. listopadu 2008 uživatelem Roman I.
Ghill Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 YPO, mam taky pocit ze tusis o koho sa jedna a chystas sa ho zruinovat YPO napsal: ... není problém i s kovovým tahem - průměr pouhých 40mm a materiál lehký titan = vyloženě dámské hodinky
gas Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 (upraveno) moje žena si vybrala toto, nesnáším vánoce Upraveno 15. listopadu 2008 uživatelem gas
Ghill Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 Ma vkus. A ty smolu gas napsal: moje žena si vybrala toto, nesnáším vánoce
Zrzka Odesláno 15. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 spiderer napsal: Zrzka - vitej na foru Ja pritel taky nejsem, za posledni dva roky bylo tech kusu vic, bohuzel asi ani nedam dohromady kolik by to mohlo byt, protoze to nevim, ale trosku jsem se lekl, kdyz jsem cetl tohle/to obcas slychavam taky Co se tyce vyberu, vubec bych se quartzu nebal, vymenu baterie jsem mel vzdycky v servisu na pockani.. Kolik do tech hodinek chces dat? Jak by mely byt velky, jaka barva? Já do nich nic dávat nebudu. To je právě na příteli A jelikož mám pocit, že jeho hodinky nebyly zrovna levné, (ty poslední stály myslím kolem třiceti tisíc), tak nevím, proč by měl šetřit na mně Co se týče velikosti, tak nechci takové ty úplně malé dámské, možná by to mohla být nějaká menší pánská velikost. Ale jak jsem psala, jsem štíhlá až hubená, takže fakt menší... Jinak nechci žádné zlaté ani nějak zdobené, prostě jednoduché a elegantní.
gas Odesláno 15. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 podívej se na Zenith, musím bohužel uznat, že jsou fakt krásné, Ty to platit nebudeš, tak co já asi ano, sakra ...
Zrzka Odesláno 15. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 Ghill napsal: Ahoj, vinikajuco som sa pobavil Dakujem. Precital som to priatelke, dufam ze nechyti inspiraciu. K tvojej otazke, zachytil som tu na fore, ze celkom pekne hodinky pre damy robi Zodiac, ale quartz Skus sa poobzerat po Omegach (to ma tvoj priatel zastreli ) Tak to jsem ráda, že jsem vás tu pobavila. Otázka je, jestli se bude bavit můj přítel , až si z vašich návrhů vyberu . Mám takový pocit, že to co mi tu všichni zatím nabízejí, nebude asi moc levné... Zodiac zatím neznám, ale na Omegy jsme s přítelem už párkrát koukali. Ale zatím vždy jen na ty jeho pánské. Ale musím říct, že se mi některé líbily...
Zrzka Odesláno 15. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2008 gas napsal: moje žena si vybrala toto, nesnáším vánoce Ten Zenith vypadá exkluzivně, opravdu. Ale můj styl to není. Já bych preferovala něco jednoduššího a sportovnějšího. Jak jsem psala, hodinky nemám ve zvyku sundavat z ruky, takže s nimi lyžuji, lezu po horách, plavu, chodím do práce i do společnosti. Asi řeknete, že bych tedy měla mít více modelů, ale já když si na něco zvyknu, tak to nerada odkládám či střídám.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se