Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Díky pánové za vaše vtipné příspěvky a za odlehčení tématu. Bylo to určitě milejší, než když mi tu někdo podsouvá nějaké nekalé úmysly.

I když přiznávám, že mým cílem původně bylo trochu zaprovokovat (jak mého přítele tak i vás - jeho "kumpány" :cool02: z Chronomagu), protože mě tohle fórum (nebo lépe řečeno závislost mého přítele na něm) trochu pily krev. Prostě jsem si řekla, když nechce chápat, co mu říkám doma, třeba to pochopí, když si to přečte tady. Ale musím také přiznat, že když se tohle téma rozproudilo, tak mě začalo skutečně bavit a můj vztah k Chronomagu se také začal trochu měnit. Je tu určitě spousta příjemných a vstřícných chlapů (kteří umějí číst mezi řádky :speak_cool: ), i když také asi pár protivných morousů.

Takže, přítele určitě měnit nechci :rolleyes: (i když, ještě uvidíme, jak zareaguje na tohle :o ), ale s těmi hodinkami to myslím vážně. Takže:

Milý Ježíšku,

tady Ti posílám něco pro inspiraci, (jak mi poradili tvoji kamarádi),

tak doufám, že mi nadělíš ty nejlepší a nejkrásnější. Vím, že tomu rozumíš :smile_anim:

Tvoje

Liška Ryška

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Zrzka
  • Odpovědi 103
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Bobra ne, bobr je můj dobrý kamarád ;) Ale kdybych někde v lese, kde jsem běhala, potkala třeba nějakého hrubosrstého jezevčíka, tam tomu bych s chutí prokousla ucho :smile_anim:

Nooo, pěkně se tu vybarvuješ, jen co je pravda. Tebe bych doma mít nechtěl.

Odesláno
Díky pánové za vaše vtipné příspěvky a za odlehčení tématu. Bylo to určitě milejší, než když mi tu někdo podsouvá nějaké nekalé úmysly.

I když přiznávám, že mým cílem původně bylo trochu zaprovokovat (jak mého přítele tak i vás - jeho "kumpány" :cool02: z Chronomagu), protože mě tohle fórum (nebo lépe řečeno závislost mého přítele na něm) trochu pily krev. Prostě jsem si řekla, když nechce chápat, co mu říkám doma, třeba to pochopí, když si to přečte tady. Ale musím také přiznat, že když se tohle téma rozproudilo, tak mě začalo skutečně bavit a můj vztah k Chronomagu se také začal trochu měnit. Je tu určitě spousta příjemných a vstřícných chlapů (kteří umějí číst mezi řádky :speak_cool: ), i když také asi pár protivných morousů.

Takže, přítele určitě měnit nechci :rolleyes: (i když, ještě uvidíme, jak zareaguje na tohle :o ), ale s těmi hodinkami to myslím vážně. Takže:

Milý Ježíšku,

tak doufám, že mi nadělíš ty nejlepší a nejkrásnější. Vím, že tomu rozumíš :smile_anim:

Tvoje

Liška Ryška

No doufam Bystrousko ze se po tomhle vsem nezproneveris nasi tradici a ukazes je po vanocich pekne na ruce v patricnem vlaknu. :thumbsup_anim:

Odesláno

Tím to asi lze uzavřít, dobré volby.

Už to tu trochu smrdělo různými off topicy - od virtuálního flirtu po chřestění virtruálními zbraněmi, od diblíkovských nicků až k oparům z gender-nerovnováhy. V každém případě poučná a čtivá sonda v mnoha ohledech. Díky.

Odesláno
Tím to asi lze uzavřít, dobré volby.

Už to tu trochu smrdělo různými off topicy - od virtuálního flirtu po chřestění virtruálními zbraněmi, od diblíkovských nicků až k oparům z gender-nerovnováhy. V každém případě poučná a čtivá sonda v mnoha ohledech. Díky.

Souhlasím s tebou poučné i v tom jak to vypadá když se liška dostane do kurníku

Odesláno (upraveno)

Je úterý skoro sedm večer... čekal bych, že se někdo ozve... nu což. Chtěl bych rád souhlasit s Conradem a bandicootem s dovětkem, že tohle vlákno bych doporučil každému "turbočlenovi" jako povinnou literaturu, aby pochopil, jak může fungovat Chronomag a že padesát příspěvků, když ti nejde jen o jejich nahánění a víš, co chceš, v dobré diskuzi není až tak moc ;) howg.

Upraveno uživatelem M916
Odesláno
Milý Ježíšku,

Tvoje

Liška Ryška

Milá Liško Ryško,

Vidím, že jsi velmi samostatné a šikovné stvoření. Ale myslíš si snad, že Ježíšek neví, co si přeješ a co by Ti nejlépe slušelo? Ježíšek to ví lépe než Ty a všichni Tví noví kamarádi dohromady. (Někteří jsou i dost zlomyslní, víš? Vyřiď třeba YPOvi, že než bych Ti nadělil ty jeho Panerai, tak to Ti radši přivezu tu motorku, co sis přála loni?)

Ale pokud jde o hodinky, Tobě by totiž nejlépe slušelo tohle:

Odesláno

Ale o takové hodinky se píše Ježíškovi nejméně dva roky dopředu, aby měl dost času posoudit, jestli si je opravdu zasloužíš? ;)

Nicméně, pokud bys byla netrpělivá a chtěla nějaké pěkné hodinky už za rok, tak potom by mohl Ježíšek přemýšlet třeba o těchto:

Odesláno
Vyřiď třeba YPOvi, že než bych Ti nadělil ty jeho Panerai, tak to Ti radši přivezu tu motorku, co sis přála loni?

Tak jo, tak ta motorka bude letos stačit. A k ní rozhodně ty růžové hodinky. :smile_anim:

Návštěvník YPO
Odesláno
Vyřiď třeba YPOvi, že než bych Ti nadělil ty jeho Panerai, tak to Ti radši přivezu tu motorku, co sis přála loni?)

na to, že tu máš tři příspěvky jsi poněkud drzý Ježíšek :lol2:

IMHO..... motorka je lepší než hodinky ;)

Odesláno
No jasně, s tím počítám :smile_anim: I když Ježíšek psal, že nejdřív IWC a až potom ty Rolexy. Ach jo :crying_anim:

Co kňouráš???Záleží přece jen a jen na Tobě....... ;) Ale bacha....aby se na štedrej den neozvala jen velká rána zpoza dveří a nezjistila,že se ježíšek raději odstřelil......:lol:

Odesláno
na to, že tu máš tři příspěvky jsi poněkud drzý Ježíšek :lol2:

IMHO..... motorka je lepší než hodinky ;)

Tak tohle bych od Tebe nečekal! Nebo že bys měl v garáži nějaký Harley?

Návštěvník YPO
Odesláno
Tak tohle bych od Tebe nečekal! Nebo že bys měl v garáži nějaký Harley?

nemám motorku,motorky nemám rád a zabil bych se na tom po 10ti metrech, ale věřím tomu,že je s motorkou větší sranda než s hodinkami x vánoční dárek

Návštěvník YPO
Odesláno
Tak Jezisek nas trosku prekabatil, ale mozna moderator by moh zjistit dle IP adresy kdo ma doma lisku? :-)

Nebo bude dobrovolnej coming out? ;-)

vím kdo je ježíšek, ale nebylo by džentlmenské to vyzradit :)

Odesláno
vím kdo je ježíšek, ale nebylo by džentlmenské to vyzradit :)

Respekt :-) Ale ja uz Vanocni hodinky drahe pulce zakoupil, tak jsem trochu skodolibej. V podstate to u nas melo podobny prubeh, jen s tim nesla na chronomag, ale ukazala prstem do vylohy. Nastesti jen na modni shituvku Guess s milionem Svarovskiho miminek :rolleyes:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...