tove Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2021 nasel jsem tyto hodinky po tchanovi, asi je privezl tenkrat z Ruska, nemuzu najit nic blizsiho, s opravou jsem nepochodil
nickolas Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2021 - dobry den - uvod - popis problemu - vlastni dotaz - fotografie
tove Odesláno 27. listopadu 2021 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2021 před 3 minutami, nickolas napsal: - dobry den - uvod - popis problemu - vlastni dotaz - fotografie diky za usmerneni predem jsem se jen ptal jestli je to nejaka znama znacka az budu mit otku, dam ji sem i s popisem dobrou noc a dekuji
tove Odesláno 27. listopadu 2021 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2021 asi jo ale uz to nemuzu najit, tak jeste alespon fotku
Murphy97 Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2021 Kdyz se podivas na svuj profil, uvidis sve prispevky/sva zalozena temata. Navic, vidis ho i v mem prispevku. Bylo by dobre drzet jen jedno vlakno a to druhe zamknout, at se to tady moc nepleveli.
nickolas Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2021 No vidis, jeste chvilku a bude z toho konstruktivni dotaz A zreba i ty internety neco najdou https://chronopedia.club/Felca
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se