PhoeniX Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 Vlastně jsem něco podobného od této firmy očekával. Ale cena se mi zdá neadekvátní - list price is $2,399 US. Taky se mi nelíbí odklápěcí "dekl". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 Zajimave. K cemu je to tlacitko na pozici "4" ? Predpokladam ze k otevreni poklopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 Zajimave. K cemu je to tlacitko na pozici "4" ? Predpokladam ze k otevreni poklopu. To bude ono, je to stejne jako na Longines Lindbergh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 S tím černým ciferníkem se mi jeví o 100% hezčí, ale ručičky, zejména hodinová, takovej list, s těma osazenejma trubičkama, to je trošku divný. Proč tam sakra nedaj hranolky, vypadalo by to mnohem přirozeněji, a ještě kdyby byly slícovaný s vrchem ručičky.. Jinak bych rád viděl to pouzdro, to musí bejt dokonalý.. Celkově pro mě na druhej až třetí pohled docela pěkný hodinky. A cena? Já myslím, že si ji můžou dovolit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 Když to porovnáte s jednou firmou kompletující hodinky v Česku, tak zjistíte, že Ball má přijatelnější ceny... Za sebe říkám ANO... kde se to dá koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 Hodinky jako takovy se mi nelibi naprosto vubec i kdyz odhlednu od ceny, ktera mi prijde +/- asi odpovidajici.. Vadi mi logo Ball a standard a since, je to takovy ujety, ty "listovy" rucky osazeny malou a tenkou trubici vypadaji primo odpudive, alespon pro me vjemy a ten tlustej font indexu na ciferniku mi prijde taky prisernej a to predevsim na bilo-oranzovy verzi.. Pouzdro s deklem a strojek jsou docela hezky, ale to co se skryva v oblasti ciferniku se mi hnusi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 btw: ten odklápěcí dekl třeba na Lindbergh se každému strašně líbí.... myslím, že z tohodle bude ten samý efekt.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 16. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 Je pravda, že největší škoda je té hodinové ručky - jako předloha posloužily B-Uhr a neměli tak experimentovat. U deklu bych měl strach z vyviklání pantíku. TO New Milis: Máš ještě ty chrona? Jak tam funguje/fungovala ochrana korunky? Nějaké problémy nebo OK? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 16. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 Je pravda, že největší škoda je té hodinové ručky - jako předloha posloužily B-Uhr a neměli tak experimentovat. U deklu bych měl strach z vyviklání pantíku. TO New Milis: Máš ještě ty chrona? Jak tam funguje/fungovala ochrana korunky? Nějaké problémy nebo OK? Ty chrona jsem střelil, vadil mi titan, nemožnost výměny tahu za řemen a velikost (42=malé). Teď mám Fireman Skylab a jsem i po půl roce nadšen, především pouzdro je dokonalé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 16. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2008 především pouzdro je dokonalé. To rád čtu. Tahle firma mě totiž začíná zajímat a jsem rád, že i za "menší" peníz člověk může dostat kvalitu. Třeba jejich potápky jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 17. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 Mně se vždy líbily doktorské, asi proto, že k doktorům mám tak blízko. Ball Pulse Meter (doctors watch) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 17. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 Mně se vždy líbily doktorské, asi proto, že k doktorům mám tak blízko. Ball Pulse Meter (doctors watch) Zlaté, hmmm. Ty už jsou pro pana primáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 17. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 U deklu bych měl strach z vyviklání pantíku. Dekl, resp. pant u Lindberghů nevykazuje sklony k vyklání... ono také proč? když je to otevřen tak snad proboha na tom nikdo nebude vyset aby ten pantík vyviklal a když je to zavřené tak na to nepůsobí žádné síly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valentin Odesláno 17. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2008 Mně se vždy líbily doktorské, asi proto, že k doktorům mám tak blízko. Ball Pulse Meter (doctors watch) Náhodou zlatá není zas tak špatná barva. Líbí se mi kontrast bílá/červená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2008 (upraveno) Já žeru ty bally s teploměrem bohužel speciální tah to pohnojí spolehlivě - přesně, jak píše milis. Na těhle officer se mi nejvíc líbí právě ty ručky a odklápění, i ty čísla vteřin beru - je to zajímavej kousek. Abych jen nechválil, ten průhled na unitas, byť s novoměstskými kruhy :D je žene do cenové relace pod 1000 euro, někam ke stowám, je to škoda. Ball je každopádně ve své cenové relaci perfektní firma, je mi ctí, že ji onion opět velice správně srovnává s mým oblíbeným nejmenovaným tvůrcem hodinek . Upraveno 21. listopadu 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 23. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2008 Kdyby Cigi nevěděl, že jsem to srovnal právě proto, že vynikne jak ten nejmenovaný český montér vyrábí hodinky od pohledu horší za větší prachy... tak bych snad reagoval Takhle jen říkám, Ano cigi, u Ball jsme se shodli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2008 (upraveno) Hodinky jako takovy se mi nelibi naprosto vubec i kdyz odhlednu od ceny, ktera mi prijde +/- asi odpovidajici.. Vadi mi logo Ball a standard a since, je to takovy ujety, ty "listovy" rucky osazeny malou a tenkou trubici vypadaji primo odpudive, alespon pro me vjemy a ten tlustej font indexu na ciferniku mi prijde taky prisernej a to predevsim na bilo-oranzovy verzi.. Pouzdro s deklem a strojek jsou docela hezky, ale to co se skryva v oblasti ciferniku se mi hnusi.. Souhlas - jen bych neřekl, že je to přímo odpudivé, ale listové ručky s malými trubkami s tritiem vypadaj přinejmenším divně. A bílo-oranžová kombinace taky nic moc. Ta černá je o dost a to o hodně moc lepší Jen nevim k čemu to odklápěcí víko na průhledu. Nejen že je musim sundat, abych se podival na normál Unitas, ale navíc ještě musím mačkat čudlik, kterej je na tom pouzdře tak nějak navíc. Edit: nemusím - já je vlastně nemám Upraveno 25. listopadu 2008 uživatelem N4M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2008 S prominutím za OT, ale budiž mi odpuštěno - nechtěl jsem zakládat nové vlákno. Neví někdo, kde lze sehnat katalog Ball-u? Několikrát jsem neúspěšně vyplňoval nějaké formuláře na stránkách... Přemýšlím (již dlouho) o sportovních hodinkách a pořád se k Ball-u musím vracet... V něčem je jejich produkce zajímavá, pro mě přitažlivější než jiné firmy od B - a moc jiných sportovních hodinek (vyjma potapěčských) se v nějakých rozumných cenách nevyskytuje - přece jen časostroje, které dizajnoval G. Genta už jsou poněkud nad mou hranici... Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2008 Souhlas - jen bych neřekl, že je to přímo odpudivé, ale listové ručky s malými trubkami s tritiem vypadaj přinejmenším divně. A bílo-oranžová kombinace taky nic moc. Ta černá je o dost a to o hodně moc lepší Jen nevim k čemu to odklápěcí víko na průhledu. Nejen že je musim sundat, abych se podival na normál Unitas, ale navíc ještě musím mačkat čudlik, kterej je na tom pouzdře tak nějak navíc. Edit: nemusím - já je vlastně nemám To víko vypadá moc pěkně... mám to na longineskách a je to faj. Já třeba průhledymoc nemusím, ale zase občas se juknout... proč ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2008 S prominutím za OT, ale budiž mi odpuštěno - nechtěl jsem zakládat nové vlákno. Neví někdo, kde lze sehnat katalog Ball-u? Několikrát jsem neúspěšně vyplňoval nějaké formuláře na stránkách... Přemýšlím (již dlouho) o sportovních hodinkách a pořád se k Ball-u musím vracet... V něčem je jejich produkce zajímavá, pro mě přitažlivější než jiné firmy od B - a moc jiných sportovních hodinek (vyjma potapěčských) se v nějakých rozumných cenách nevyskytuje - přece jen časostroje, které dizajnoval G. Genta už jsou poněkud nad mou hranici... Díky! Klidně Ti ho pošlu, třeba i dva, protože jsem doma katalogy přímo zavalený a snažím se jich postupně zbavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se