Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím laskavého čtenáře, obrátil se na mě známý, že že neví kde nechat renovovat číselník (ten především) hodinek LEMANIA, které dostal darem po zemřelém. Dodávám foto:

dscn4252mensicp1.jpg dscn4253mensiax2.jpg

Poradíte mu, prosím?

Odesláno (upraveno)

Občas se dá koupit funglovka na ebay, v součastnosti jsou tam tři, ale bohužel, ani jeden se nehodí. Když vytrváš, určitě ten správný seženeš, chce to trpělivost kolego :) . Čekal jsem na jedny hodinky tři roky, než jsem našel přesně to, co jsem hledal. Ovšem já jsem poněkud nemocný :D.

Upraveno uživatelem thesis
  • po 2 týdnech...
Odesláno
  sy242 napsal:
Zdravím laskavého čtenáře, obrátil se na mě známý, že že neví kde nechat renovovat číselník (ten především) hodinek LEMANIA, které dostal darem po zemřelém. Dodávám foto:

dscn4252mensicp1.jpg dscn4253mensiax2.jpg

Poradíte mu, prosím?

Vazeny kolego,

pokud to nemate daleko do Brna doporucuji hodinare VRBU Lubomira tel: 00420604847511. mam s nim velmi dobrou a zhruba pres 2 roky trvajici zkusenost s kompletni renovaci vseho co tika od Omegy pres Zenith a Doxa po Ruhla a Molnija. Nevyjimaje Prim , Glasshute a Heuer z vintage stojku a taktez z novejsich technologii. Zkusit zavolat a domluvit se. Je pouze trochu problem s casem dodani, protoze ne vse je mozne udelat hned a s originalnimi dily, ktere je vsak schopen nahradit vlastni vyrobou. Opravdu doporucuji vsem je sikovny a OK co se tyce cen.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...