Dave Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 Já taky . V poslední době jsem se seznámil osobně s několika členy, co jsou tu už léta, ale nepíšou příspěvky. A tak bych se klidně přimlouval za zmírnění 50 příspěvkového limitu, a naopak u prodejů bych mazal srágory a nesmysly. MYslím, že by to foru neublížilo. I já bych se přimlouval za to zrušení, blíží se mě doba, kdy budu potřebovat prodat svoje Skyracery a za těch necelých 6 let, co jsem tady, se mě jaksi nepodařilo těch 50 nasbírat Minule mě při prodeji asistoval Kibi, ale je to takový dost nepohodlný, když chce člověk upravovat cenu nebo něco..
Návštěvník dlubix Odesláno 29. června 2011 Nahlásit Odesláno 29. června 2011 I já bych se přimlouval za to zrušení, blíží se mě doba, kdy budu potřebovat prodat svoje Skyracery a za těch necelých 6 let, co jsem tady, se mě jaksi nepodařilo těch 50 nasbírat Minule mě při prodeji asistoval Kibi, ale je to takový dost nepohodlný, když chce člověk upravovat cenu nebo něco.. To uz se tu probiralo hodnekrat. Ja osobne bych 50 postu nechal, ale kombinoval to i s min dobou od registrace. Tech 50 neni jen proto, ze je to wopruz a buzerace, ale pripadny kupujici/prodavajici si muze na sveho "obchodniho partnera" utvorit vlastni nazor... A abych nebyl uplne OT, tak ty PAM tady!! To je fakt zradlo!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se