Přejít na obsah

návšteva v Prim - e

Doporučené příspěvky

Návštěvník peter
Odesláno

Najvyšší čas, ay som zareagoval

Toto vlákno som založil, pretože to niekto v úplne inej diskusii navrhol. Keby som mal tú moc, bol by som ho už veľmi dávno zrušil. Na druhej strane, nemyslím si, že táto diskusia je na škodu. Som jedným zo záujemcov o hodinky z produkcie firmy, na ktorú som si v prvom príspevku ťažkal. Za seba môžem povedať, že ja už v tomto prípade nepotrebujem žiaden certifikát kvality. Bez toho, aby som potreboval niekomu pochlebovať, moje skúsenosti z komunikácie z jedným z vedúcich predstaviteľov tejto firmy sú viac než pozitívne a to som len radový záujemca o hodinky.

Dnes som si už úplne istý, že keby bola moja návšteva vopred ohlásená a dohodnutá, bola by aj moja spokojnosť dostatočná. Tuším, že to bolo 15. 9. 2005, mimochodom v SR štátny sviatok a ja som sa niekedy 14. večer rozhodol, že využijem deň nič nerobenia.

Takže pre všetkých, ktorí by sa vo svojich príspevkoch budú chcieť odvolať na moju nespokojnosť môžem spokokojne oznámiť, že v mojom postoji došlo k výraznému obratu.

Ak sa Prim v budúcnosti rozhodne pre získavanie podobných certifikátov, asi mu to nebude na škodu (cesta, ktorou ide teraz, je však možno produktívnejšia) , v každom prípade svoje pocity z prvého príspevku už nezdieľam, keby nezakladal celú diskusiu, už dávno by som ho vymazal.

Peter

Odesláno

to cigi - bavime se o voze a o koze, ja se nebavim o certifikatech, predspisy vzathu k zamestnancum ? mas na mysli zakonik prace - nic jineho neexistuje, ja mluvim o mereni spokojenosti zamestnancu napr... apod...

nicmene navrhuji diskuzi, i vzhledem k prispevku petera, ukoncit - protoze je to fakt of topic ;-)

je fakt, ze pristup pana prokopa, vlastni zkusenost, je velmi proaktivni - ted jak dosahnout stejny u vsech zamestnancu :-), ne fakt konec zvonec

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...