Ondazz Odesláno 1. října 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2022 zas jednou nějaká fotka. guma dobrý ale meš je top: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazek.jakub Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 @Ondazz Tyjo to je pecka, jde to dat na 46 mm ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 30. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 (upraveno) @mrazek.jakub todle jsou 46mm Upraveno 30. května 2023 uživatelem Ondazz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazek.jakub Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 @Ondazz Pecka, diky za info. To mam ted dilema jestli normalni kovovy tahna nebo tehle. Muzu se jeste zeptat, kolik za nej chteji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 30. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 (upraveno) @mrazek.jakub tohle je Ocean Classic 24mm ktery se normalne dava k Super Ocean Heritage 46mm. Jeste nedavno jsem ho miloval, ted ne ze bych ho uz nemiloval, ale prestrojil jsem zpatky na origo Navitimer naramek, coz se me ze zacatku moc nelibilo, ale ted jsem se do neho taky zamiloval Ceny tech naramku bych odhadl tak 25000,- pred par lety. Uz jsem nejakou dobu zadny samostatne nekupoval, tak to bude asi vic. Navi naramek dneska jsem vlastne poradne nevidel, nejspis uz bude mit motyli sponu, tezko rict co ma ten Ocean Classic dneska. Ja mam oba s preklapeci zaklopkou, ktera me pripadne hezci nez motyl. Nehlede na to, ze motyli kridla me rezou do zapesti. Jo a dal bych si bacha, nevime jestli se ten Ocean Classic da do novych Navi zapojit. Mam pocit ze to ma dneska kratsi nozicky, takze by to mohlo i drhnout. Upraveno 30. května 2023 uživatelem Ondazz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 30. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 30. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 proste si tam zase zajdi, borci ti to vsechno ukazou a prodiskutujete to, oni jsou super prijemni a evidentne je to bavi, takze jen do toho. videt to nazivo je totalne neco jinyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 30. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazek.jakub Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 @Ondazz diky za info, ja mam prave ty nove na kuzi a premyslkm o tom kovo tahu, ale na tom meshi jsem je asi jeste nikdy nevidel. Az budu mit cestu, tak se tam stavim, jeste jednou diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 16. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 na tom novým a navíc černým kožeňáku supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 10. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 16. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 16. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 Koupil sem je jako darek, a zatim cekaji na predavku. Mam je na kovu a pod vlivem tohoto vlakna jsem k nim vzal i modrou kuzi. Chrona moc nenosim, ale tahle kombinace modro cerne me docela dostala. Nad bilymi subcifry se mi nekdy hur hleda rucicka, nad cernymi je citelnost nekompromisni. Vazne zvazuju, ze je sezenu i pro sebe. Tolik zabavy s logaritmickou lunetou jsem necekal. Za me jsou asi lepsi na kuzi a primo volaji po dalsich remenech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKu Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 jako za mě je nejlepší na kůži, ale guma i nato dost překvapili....trošku se peru s tím nápisem na gumě, to už je na mě trochu moc, btw mám ho taky na SO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trog Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 13. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2023 dobrá kombinace. lepší než s předchozím navi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se