Z. Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 Inspirovalo mne jedno právě aktuální a docela vtipné téma, takže se ptám, kolik jste ochotni dát za hodinky pro svou manželku, milenku, partnerku. Já vím, že se to může lišit právě podle typu vztahu, ale to už by ta anketa musela být postavena hodně komplikovaně. Tak alespoň takhle. K těm dalším nuancím se můžete vyjádřit ve vlákně.
lib Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 Inspirovalo mne jedno právě aktuální a docela vtipné téma, takže se ptám, kolik jste ochotni dát za hodinky pro svou manželku, milenku, partnerku. Já vím, že se to může lišit právě podle typu vztahu, ale to už by ta anketa musela být postavena hodně komplikovaně. Tak alespoň takhle. K těm dalším nuancím se můžete vyjádřit ve vlákně. Abys sis náhodou nekoledoval o průšvih, Ježíšku.
Z. Odesláno 19. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 Nějak se mi nedaří tu anketu zprovoznit. Tak snad teď?
spiderer Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 Na tohle je tezke odpovedet, protoze zalezi, myslim, i na tom nakolik partnerka drahe hodinky oceni.. Jsou slecny/pani kterym staci neco modniho ala Lacoste, Armani a jine a pak taky ty, kterym by stacily ty same jen chteji nejake co stoji "ranec".. Osobne partnerce kupuju hodinky v cene cca 5k CZK, protoze se ji takove hodinky libi - Nautica, Guess, DKNY a dalsi.. A je s nimi spokojena. Az se dostane do stadia, kdy ji hodinky zacnou bavit a bude se o ne zajimat tak muzeme o stupinek pokrocit nekam k TH, Omega, Longines a dalsim Zatim jsem prisel na to, ze vetsine dam co znam udelaji radost i veci jinaci nez jsou hodinky Fazi "ty mas hodinky za padesat jaktoze ja ne" zatim statecne odvracim, taky jsem na zacatku neprisel do kramu a niz bych vedel o co se jedna tak nakoupil hodinky za nekolik desitek tisic
Baker Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 Jako za svoje. Taky tak ... nastesti ona ma rozum
Gilius Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 klidně i víc.....jí stačí jedny(alespoň té mojí)......
lib Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 A jak se to, prosím, počítá? Když řeknu, že za manželku, milenku a partnerku stejně jako za své, znamená to 3x tolik jako za své? Hlasuju: ochoten "jako za své", ale 1:1. V praxi je to o něco míň.
Návštěvník YPO Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 já nevím jak vy, ale já jsem několikrát doma inicioval nákup nějakých hodinek a nikdy to neprošlo - myslím, že je z těch mých hodinek už manželce zle, protože přestala nosit i ty své jediné quartzové co se týká tématu tak by stejně dražší hodinky než za pětistovku nechtěla - má větší rozum než já
xlaque Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 Pěti kilo ? To už je tržnica Inak najhoršia varianta je, ked si partnerka vyberie modne značky ako Cartier alebo Chanel
Z. Odesláno 19. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 Pěti kilo ? To už je tržnica Inak najhoršia varianta je, ked si partnerka vyberie modne značky ako Cartier alebo Chanel V tom případě to chce nějakou osvětu. Třeba prostřednictvím Chronomagu. Ale abyste nedopadli jako partner Zrzky z vedlejšího vlákna. (Až partnerka pochopí, které značky jsou ty pravé... )
Návštěvník YPO Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 V tom případě to chce nějakou osvětu. Třeba prostřednictvím Chronomagu. Ale abyste nedopadli jako partner Zrzky z vedlejšího vlákna. (Až partnerka pochopí, které značky jsou ty pravé... ) v našem případě by byla osvěta k ničemu - tyhle krámy jí prostě neberou, raději by si koupila lyže za 30t než hodinky
pete Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2008 (upraveno) v našem případě by byla osvěta k ničemu - tyhle krámy jí prostě neberou, raději by si koupila lyže za 30t než hodinky souhlas, za jiné-podle mne nepotřebné-věci klidně utratí, ale hodinky nejsou její parketa, takže mám klid Upraveno 19. listopadu 2008 uživatelem pete
Conrad Odesláno 21. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2008 (upraveno) Anketa je zcela chybně postavená jen si vezměte jak se chová vaše partnerka v duty free shopu v oddělení hodinek a v parfumerii.To už by jsme mohli udělat anketu zda dává přednost OHV nebo OHC rozvodu.Tím nevylučuji že náhodou uvidí hodinky které ji chytnou a musí je mít, ale není to cílené je to jako kdyby spatřila krásný kostým. Upraveno 21. listopadu 2008 uživatelem Conrad
honny Odesláno 22. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2008 Tolik, co za moje (tj. lowned Seika)
Z. Odesláno 22. listopadu 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2008 Anketa je zcela chybně postavená jen si vezměte jak se chová vaše partnerka v duty free shopu v oddělení hodinek a v parfumerii.To už by jsme mohli udělat anketu zda dává přednost OHV nebo OHC rozvodu.Tím nevylučuji že náhodou uvidí hodinky které ji chytnou a musí je mít, ale není to cílené je to jako kdyby spatřila krásný kostým. Málokterá anketa postihne všechny nuance problému. Ale proto je tady prostor pod anketou, abychom se právě k těm nuancím mohli vyjádřit. Já vím, že většinu žen hodinky neberou tolik jako třeba šperky nebo hadříky. Ale myslím, že třeba jsou i vyjímky. Mě právě zajímaly ty různé náhledy na věc. Já to mám tak, že když si moje ženská vybere hodinky, které za to budou stát, tak jsem ochoten za ně dát i víc než za svoje. (Ale uznávám, že bych ji asi nekoupil jakékoliv. Ty hodinky by musely splňovat určitá kritéria, abych uznal, že za ty prachy stojí. Takže by se nakonec mohlo také stát, že bych ji nekoupil žádné... , (pokud by si nenechala vysvětlit, které hodinky za ty prachy stojí a které ne...)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se