Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Právě teď, sodekcz napsal:

Koukám, že Bunkry jsou v ostatních barevných variantách pryč. Pro mě je zajímavá grey/green varianta a možná by nebyla špatná ta, co tam vůbec není s béžovým  ciferníkem.

Je to tak, už jsem jim psal, jestli chystají nějaký re-stock, a ta béžová, by mě také zajímala, pak ještě ta s těmi kontrastními obtahy indexů, tak uvidíme 🙃

Odesláno
před 15 minutami, Spongebob napsal:

To bych si fakt dal... kdepak to je? 😋

Restaurace Pod Limpou, centrum Olomouce, jen je to celkem oříšek najít😁

• po měsících...
Odesláno

Po delší dobře, přidám pár postřehů.

Naprosto perfektní, precizní zpracování, hmotnost, a vzhled který sedne ke Smart Casual, i někam na výšlap. Výborná čitelnost za jakýchkoliv světelných podmínek. 

1650371770136_compress94.jpg

1650371770119_compress27.jpg

1650371770128_compress5.jpg

1650371770109_compress58.jpg

• po měsících...
Odesláno

Pořád ještě běhají po horách, lesích, loukách 🏞️

IMG_20230112_202835.jpg

IMG_20230112_170153.jpg

• po měsících...
Odesláno

Inu, dobré hodinky, se vždycky vrátí, byť oklikou 🙄😁...

IMG_20230728_103445.jpg

Odesláno

IMG_20230728_172017.jpg

• po 4 týdnech...
Odesláno

IMG_20230822_171430.jpg

• Po roku...
Odesláno

Zdravím,

neobjednával jste v poslední době někdo tyto hodinky? A pokud ano, tak proběhla objednávka a doručení bez problémů?

Jedná se mě o to, že jsem hodinky objednal, v ČR byly celkem rychle ale zasekly se ve skladu UPS v Tuchoměřicích k vyřízení proclení. Cca 14 dní se UPS snažila kontaktovat SWC k dodání informací k celnímu řízení. Vzhledem k tomu, že jim informace SWC nedodala, tak hodinky UPS vrací zpět odesílateli. Po emailu jsem SWC vyzval k vrácení peněz ale vzhledem k tomu, že nekomunikují ani s UPS, tak nevím jestli u nich emaily vůbec někdo čte.

Odesláno
před 12 minutami, Filabadboy napsal:

Zdravím,

neobjednával jste v poslední době někdo tyto hodinky? A pokud ano, tak proběhla objednávka a doručení bez problémů?

Jedná se mě o to, že jsem hodinky objednal, v ČR byly celkem rychle ale zasekly se ve skladu UPS v Tuchoměřicích k vyřízení proclení. Cca 14 dní se UPS snažila kontaktovat SWC k dodání informací k celnímu řízení. Vzhledem k tomu, že jim informace SWC nedodala, tak hodinky UPS vrací zpět odesílateli. Po emailu jsem SWC vyzval k vrácení peněz ale vzhledem k tomu, že nekomunikují ani s UPS, tak nevím jestli u nich emaily vůbec někdo čte.

Však stačí, když dané údaje doplníte vy. Objednávka, faktura, potvrzení o platbě...

Odesláno
před 19 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal:

Však stačí, když dané údaje doplníte vy. Objednávka, faktura, potvrzení o platbě...

Tak UPS vyzývala k doplnění údajů prodejce a ne mě. Když jsem se jim ozval, že bych údaje doplnil sám, tak mě UPS sdělila, že mám "smůlu", že se hodinky vrací odesílateli a už jsou ve skladu v Německu. Nicméně se mě překvapivě ozval i prodejce, že kontaktuje přepravce a "push the package", tak počkám a uvidím. Dík za reakci

Odesláno

@Filabadboy je to jen má spekulace - UPS (a předpokládám všechny spediční společnosti) by mělo obdržet dokumenty od odesílatele, ty potom nechají potvrdit nebo vyvrátit příjemcem. Pokud odesílatel nedodal průvodní dokumenty, pak je na problém zaděláno.

Aspoň tak jsem to měl u několika svých nákupů mimo EU. 

Zda dokáže UPS požadovat dokumentaci přímo od příjemce bez té průvodní vůbec netuším. Na druhé straně je divné, že došlo k převzetí zásilky a k přepravě do země doručení bez průvodních dokumentů. Ono v těch průvodních dokumentech bývá např uvedeno, zda celní deklaraci řeší právě odesílatel, nebo až příjemce. Je to celé zvláštní. Asi jsem ti moc nepomohl ...

Odesláno

@sodekcz  Takhle jsem si právě myslel, že by to nějak mělo být. Po emailu, že postrčí balík se zase odmlčely. Proto jsem jim včera emailem poslal žádost o vrácení peněz. Chvíli vydržím a pak budu muset volat 🙄 Už mě to docela štve, bude to skoro měsíc od objednávky a nemám ani hodinky ani peníze zpátky.

Měly to být moje první automatické hodinky 😀 

V každým případě díky, jsem rád, že to nepřijde zvláštní pouze mě.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...