Daemonultimate Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Značka Panerai obohacuje svou řadu Submersible o model QuarantaQuattro. Proč ten podivný název? Prý zní líp, než strohé 44mm. Hned po úvodu musím dodat, že tuhle řadu mám z celé Panerai produkce nejraději a jen mi chyběla ta správná velikost. Mezi 42mm verzi a 47mm verzi umístili tuhle 44mm verzi a tak se jejich echt potápěcí rodinka hezky rozrostla. Škoda, že posledních pár let jsem propadl kouzlu totální přesnosti a informovanosti i z jiného soudku, než je pouhé info o čase a datu. Měl bych opravdu žhavého kandidáta na své zápěstí. 47 mi byly zbytečně velké, hodinky nechci jen do vody a42 jsou už zas prckové. Každopádně lze očekávat, že se objeví i model Quaranta Hodinky oživuje mechanický strojek s automatickým nátahem, kalibr P.900, s 23 kameny, frekvencí 28 800 kmitů za hodinu, s ochranou Incabloc a rezervou chodu 3 dny. Cena ve Švýcarsku je 9 000 CHF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 V 2. 4. 2022 v 16:07, Radek124 napsal: Jasně, uchcávat z červenýho proužku na gumě a modré gumy na korunce by soudruhům ve sponzorované recenzi šlo - ale že je v tom za ty prachy jebka strojek P.900 bez hackingu, o tom už při vytažení korunky taktně pomlčeli. Ale koho to taky dnes zajímá - hlavně že je to “submersible” a nechybí “ikonické ucho s páčkou”… Tyjo fakt. To bude asi nejakej novej trend, delat strojky bez hackingu. Znamka HH. Co je to za super vynalez pogumovat korunku? To se prece osoupe uplne jako prvni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 (upraveno) Double Tak si aspon jeste zanadavam na tu lestenou keramickou lunetu. Ta je stejne hrozna jako ta gumova korunka. Upraveno 8. dubna 2022 uživatelem Potkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se