Robis Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Zdravím pánové, pomůžete laikovi objasnit, co vše mají navíc expy oproti klasickým OP? Nemyslím vzhledově, ani tah, ale co je uvnitř za fíčury, které z toho mají dělat tool watche. Nikde jsem nějak nedohledal, ale je to možná dáno mou neznalostí. Díky! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Tady to borec pekne srovnal: https://www.instagram.com/p/CYNM4COLaXH/?utm_medium=copy_link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robis Odesláno 5. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Díky za shrnutí. Všude se právě řeší vzhled, já měl na mysli stroj, rezistenci na otřesy, tlak atd. To jsem nikde neviděl a všude se píše, že expy jsou tool watche. Mně pomalu připadá, že mají jen jiný tah a cifr, ale veškeré ostatní technologie jsou stejné jako u OP.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Pripada Ti to spravne. ”Pod kapotou” maju oba modely ten isty kaliber 3230. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robis Odesláno 5. ledna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 A žádná fíčura navíc tedy není…..takže OP jsou stejně první adventure hodinky od rolex, protože vodotěsnost a vše ostatní mají naprosto stejné. Pravda trochu sportovnější sponu mají…Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Ale pokud bych měl já osobně kupovat OP s černým cifrem, tak vezmu raději EXP. Tím nechci říct, že chceš zrovna černý dial. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robis Odesláno 13. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 Ale pokud bych měl já osobně kupovat OP s černým cifrem, tak vezmu raději EXP. Tím nechci říct, že chceš zrovna černý dial. A taky to tak dopadlo, mám expy :-)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 Tak to jsem si měl vsadit Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se