calif.350 Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2022 Pořídil jsem Kingy a k nim i řemen od Campagnolo. Původní řemen mi vyhovoval svými rozměry, je spíše menší a to 110mm + 75mm. Takový rozměr jsem ale jinde nenašel, Campagnolo se tomu blíží nejvíce. Koupil jsem na strapshopu i s motýlovou sponou... Původně jsem chtěl Hirsche ale 120mm + 80mm je na mé zápěstí 180mm moc. Nechci velký přesah za přezku. Snad se ta šedozelená hodí k champagne cifru. Mě se líbí moc. Původní řemen nic moc, po pár zapnutích trnové spony se objevili praskliny, ani materiálem se nedá srovnat s buvolem na Campagnolu, které je krásně měkké už jako nové. Hodinky mám dva týdny, nosím je velmi málo, mám práci kde je rozhodně mít nemohu. I tak jsem je ještě nenatahoval. Přesnost neměřím, nezajímá mě nějaká minuta denně. Velikost pouzdra 40mm je pro mě akorát, jsou i příjemně nízké. Pouzdro i luneta se mi ale zdá velmi náchylné k poškrábání, aniž bych s nima někam vrazil objevil jsem nepatrnou vlásečnici na lunetě a jednu na nožce kde je povrch kartáčován. Tyhle detaily mě vadí, takže asi časem utratím hodně za leštění pouzdra
calif.350 Odesláno 12. ledna 2022 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2022 Ve stejný den dorazily i nové Rajbány....taky pěkně ladí
kdojinej Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2022 Pěkné kombo.... na leštění pouzdra se vyprdni.
calif.350 Odesláno 12. ledna 2022 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2022 Díky... uvidím jak si povedou..
calif.350 Odesláno 17. ledna 2022 Autor Nahlásit Odesláno 17. ledna 2022 před 14 hodinami, Daemonultimate napsal: Super fotka s brejlema Díky....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se