richiecerny Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 Tak jsem tak z nudy koukal na chrono zda ty ceny padaji dolu jak vsude rikaji a vypadlo tam na me tohle, to je solidni prepal Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 Lol. Takhle jak je vidim, tak mi jeste prijdou ultrahnusny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Mě zas tak hnusný nepřijdou. Dokázal bych si je představit, ale ta cena už je mega hnusná. By mě zajímalo, kdo je ochotný si to za tohle koupit. To budu klidně čekat x let u AD, než je několikrát přeplatit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Jsou lidi co radi zaplati nesmysl, aby byli "prvni". Jak bys jinak chtel machrovat mezi machrama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Rolex DEEPSEA 136660 Nižší sklo, nižší luneta, větší datumové okno. Další dost výraznou změnou je nové dýnko, kde se nápis z ocelové části přesunul na titan. Ale za mě je pořád proporčně nejlepší první 116660 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 29. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 Krasavice inteligentni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 Co poviete na novy Air- King? 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 Pohodlnejšie nižšie púzdro, lepšia spona, antireflex za mňa ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 Před hodinou, jamikadze napsal: Co poviete na novy Air- King? 2022 Ja mam stare AK a zkousel jsem nove AK na prodejne. Je to jednodusse evoluce a novejsi model ktery vylepsil nekolik veci oproti "staremu" modelu. Je to subjektivne rozdil jako mezi subem 40mm a 41mm. Pokud nemas estetickou preferenci na starsi model (bez crown guadru a ta nula u petky), tak mi prijde pri stejne cene ten novejsi o malinko lepsi (rezerva, spona atd.). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 před 13 minutami, matejcaha napsal: Ja mam stare AK a zkousel jsem nove AK na prodejne. Je to jednodusse evoluce a novejsi model ktery vylepsil nekolik veci oproti "staremu" modelu. Je to subjektivne rozdil jako mezi subem 40mm a 41mm. Pokud nemas estetickou preferenci na starsi model (bez crown guadru a ta nula u petky), tak mi prijde pri stejne cene ten novejsi o malinko lepsi (rezerva, spona atd.). Počkej, z toho co jsem viděl, tak mi to nový pouzdro přijde úplně jiný. Boky pouzdra v DJ stylu u starých a Sub stylu u nových.. souhlas, že z horního pohledu moc rozdílů není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 No je to jiny pouzdro. Driv to byl 1:1 Milgaus. Ale prijde mi to trochu vylepseny, ale o osobni preferenci. To mas jak se subama. Nekdo ma radsi 40 nekdo 41 a jsou to jiny pouzdra. Novejsi je asi papirove lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 Nové AK už nebudú také antimagmetické ako bola predchádzajúca ref. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 před 4 minutami, Richard Eš napsal: Nové AK už nebudú také antimagmetické ako bola predchádzajúca ref. Nemaj magnetickou klec na pouzdru, ale novy strojek by mel byt obecne "nezmagnetizovatelny", takze to uz neni potreba. Aspon tak jsem to pohopil ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 Právě teď, matejcaha napsal: Nemaj magnetickou klec na pouzdru, ale novy strojek by mel byt obecne "nezmagnetizovatelny", takze to uz neni potreba. Aspon tak jsem to pohopil ja. Aha to som nevedel dik za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 před 1 minutou, Richard Eš napsal: Aha to som nevedel dik za info. Almost half of the calibre 3235’s increased power reserve can be ascribed to the new Chronergy escapement itself. This escapement has been made of nickel-phosphorus, which also makes it insensitive to magnetic interference. To reduce its weight, the escape wheel is skeletonized, using a cutout design. The hairspring is made in an alloy of niobium and zirconium. It is insensitive to magnetic fields and temperature variations. The hairspring features an optimized Rolex overcoil, enhancing the isochronism of the oscillations in any position. The oscillator is attached to a new balance staff with exclusive geometry offering added resistance to magnetic interferences. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 21. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2022 V 10. 8. 2022 v 9:47, jamikadze napsal: Co poviete na novy Air- King? 2022 po tom, co cely vikend sjizdim air king 14000, je tohle prerostla a preplacana bida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 22. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2022 Žeby fakt titan deepsea..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 před 14 hodinami, tikzot napsal: Žeby fakt titan deepsea..? Taky jsem pochytil, že by měly být na podzim nějaké Sea-Dwellery v titanu, ale toto nevim teda, to je děs… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 A votocenim lunety se to male vokynko pak zavre uplne :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se