Blekota Odesláno 14. června 2006 Nahlásit Odesláno 14. června 2006 vie mi niekto nieco viac povedat o tychto hodinkach:? a naco su dve korunky a aky vyznam ma umiestnenie len minutovky velkej a hodinovky malej? inak sa mi velmi pacia..
steel Odesláno 15. června 2006 Nahlásit Odesláno 15. června 2006 druha korunka muze slouzit k otaceni a aretaci otocneho krouzku
Kid_A Odesláno 15. června 2006 Nahlásit Odesláno 15. června 2006 jedním slovem: zkurvený švýcarský psycho na silné mužské zpěstí ale svítí krásně
odklizec Odesláno 15. června 2006 Nahlásit Odesláno 15. června 2006 ..a aky vyznam ma umiestnenie len minutovky velkej a hodinovky malej? Je to tzv. "REGULATEUR" komplikace. V podani orisu se mi to sice nelibi, ale nektere kreace jinych firem (napriklad i Azimuth) to maji velmi zdarile udelane. Ale sviti hezky
Blekota Odesláno 15. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2006 teraz som z toho jelen.. tak na co je ta druha korunka?
odklizec Odesláno 15. června 2006 Nahlásit Odesláno 15. června 2006 odpovidal jsem na to, jaky ma vyznam to oddeleni minutove a hodinove rucky..prakticky vyznam to nema, je to proste hracka
Cyber Odesláno 16. června 2006 Nahlásit Odesláno 16. června 2006 teraz som z toho jelen.. tak na co je ta druha korunka? Heliový ventil. Podobně jako na Seamasterech 300M. V podstatě pitomost pro normálního smrtelníka. Laicky a hodně zjednodušeně řečeno: Profesionální hloubkoví potápěči pracujíí ve velkých hloubkách ve zvonech naplněných Heliem, a Helium jim při vysokých tlacích vnikne do hodinek. Při výstupu z hloubky a při snižujícím se okolním tlaku, by mohly hodinky explodovat. Respektive by mohlo být Heliem vymrštěno sklíčko. A proto tam je ten ventil, který tomu zabraňuje, a umožnuje Heliu opustit hodinky bez toho aby je poničily. Jinak tyto Orisy jsou výborné hodinky, a mají jen jednu subjektivní vadu a to lehkost. Když jsem je měl na zápěstí tak jsem měl pocit, že nemám hodinky. Oproti ocleovým hodinkám neváží nic. Jinak je používají třeba němečtí armádní potápěči. Regulateur tam je z toho důvodu, aby bylo lehčí odečítat čas v minutách. Pro potápěče obzvláště důležité. Jinak se dělají i ve verzi s normálními ručkami, a ty jsou zhruba o 20-30% levnější.
Blekota Odesláno 16. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2006 dakujem za vycerpavajucu odpove
Návštěvník Bob Odesláno 17. června 2006 Nahlásit Odesláno 17. června 2006 Pokud by jsi chtěl naprosto nekompromisní cenu těchto ORISek, tak zkus http://www.friendsoforis.com/board.php
Blekota Odesláno 17. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2006 z tychto 45mm som nadrzany.. http://www.friendsoforis.com/board_entry.p...3b8c9c6f8625fee skoda ze oris nikdy nezverejnuje ceny na nete..
Návštěvník Kamil Odesláno 17. června 2006 Nahlásit Odesláno 17. června 2006 Mně by se líbily tyhle: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...AMEWA%3AIT&rd=1 Jsem zvědavý, no kolik se vyšplhají
jirka2 Odesláno 20. června 2006 Nahlásit Odesláno 20. června 2006 To Blekota: Jen kdyby ten Mark Weber měl lepší výsledky....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se