vonstochow Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 Ahoj, sháním pro tchána kožený, černý a pěkný pásek šíře 22mm. Bude k těmhle Nauticám http://www.nautica.com/product/index.jsp?p...rentPage=family Nemáte někdo tip na model/obchod? Blíží se vánoce, to je nejzažší termín, tak abych to stihnul zabalit Díky za tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 Co treba tohle, moc dobre se nosi, mohu doporucit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 Alebo skus Majstra Simu ten ti ho urobi na mieru. Ahoj, sháním pro tchána kožený, černý a pěkný pásek šíře 22mm. Bude k těmhle Nauticám http://www.nautica.com/product/index.jsp?p...rentPage=family Nemáte někdo tip na model/obchod? Blíží se vánoce, to je nejzažší termín, tak abych to stihnul zabalit Díky za tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 (upraveno) Pripadne tento, ale zrovna jej nemaji skladem. Upraveno 24. listopadu 2008 uživatelem Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonstochow Odesláno 24. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 (upraveno) Baker:Díky, na ten s karbonem jsem se tě chtěl rovnou zeptat,ale tcháníčkovi se nelíbí. Přitom by byl podle mýho ten zdaleka nejlepší. Budu mu muset promluvit do duše I ten druhej je ale parádní. Ghill:Taky jsem o tom přemýšlel,ale nevím, jak by na tom byl s časem. Každopádně jdu zítra navštívit jednoh brašnáře na Kladně,toho mi doporučili v hodinářství . Upraveno 24. listopadu 2008 uživatelem vonstochow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se