Přejít na obsah

Omega

lolohh

Doporučené příspěvky

Ahojte,

mám jedny staré hodinky, o kterých jsem si myslel, že je to 100% fejk (velký znak tunelu, ručka z ohlého plechu, dle strojku nepoznám nic). Ale minulý týden jsem měl doma mechanika na televizi a ten mi říkal, že to nemusí být 100%. Tak se tedy táži: co to je prosím zač?

Díky.

post-1280-1227621966.jpg

post-1280-1227622001.jpg

post-1280-1227622016.jpg

post-1280-1227622035.jpg

post-1280-1227622067.jpg

post-1280-1227622101.jpg

post-1280-1227622133.jpg

post-1280-1227622163.jpg

post-1280-1227622205.jpg

Upraveno uživatelem lolohh
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte,

mám jedny staré hodinky, o kterých jsem si myslel, že je to 100% fejk (velký znak tunelu, ručka z ohlého plechu, dle strojku nepoznám nic). Ale minulý týden jsem měl doma mechanika na televizi a ten mi říkal, že to nemusí být 100%. Tak se tedy táži: co to je prosím zač?

Díky.

Je to fake, tento typ strojku Omega nedělala. Podívej se na značení pod setrvačkou - je tam jakési T v kroužku a čísla. Nápis Omega na strojku je jen vytištěný - Omega ho má gravírovaný spolu se sériovým číslem, typem kalibru, atd.....

Pochybuju že to pouzdro je zlatý, i když tam máš puncy - vypadá jakoby zlacení bylo ošoupané (opocené).

Upraveno uživatelem SAS
Odkaz ke komentáři

lolohh - je to fejk, osklivej.. strojek s Omegou nic spolecnyho nema, krome natistenyho loga :lol2: Potisk dynka byva na druhe strane - tedy uvnitr, korunka je priserna, cifernik je taky divnej, ten tunel, napis seamaster a tak ;) navic nevim jestli nejaky vintazni omegy maji tyhlety napisy Antimagnetic atd, ale myslim ze spise ne ;)

Kazdopadne mas pekny fotky ;)

Odkaz ke komentáři

Ano, je to fejk, ale vintážní, je z 80tých let a u nás poměrně častý, já už jsem ho měl v rukách 4krát. Poznají se i podle loga nejen na ciferníku, ale hlavně na korunce. Kvalita ciferníku je nevalná a ručky jsou dost šílené kvality. Ve zlatě jsem žádné zatím neviděl. Hezký je nápis Seamaster, protože takovýhle typ hodinek z podstaty věci nemůže být vodotěsný. Také nápis Antimagnetic Omega nepoužívala, tím se snad mohla chlubit enderácká Ruhla.... Jo, jo, to byly časy

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...