lolohh Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2008 (upraveno) Ahojte, mám jedny staré hodinky, o kterých jsem si myslel, že je to 100% fejk (velký znak tunelu, ručka z ohlého plechu, dle strojku nepoznám nic). Ale minulý týden jsem měl doma mechanika na televizi a ten mi říkal, že to nemusí být 100%. Tak se tedy táži: co to je prosím zač? Díky. Upraveno 25. listopadu 2008 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2008 (upraveno) napadne se to podoba memu strojku, ktery zdejsi odbornici ohodnotili jako fake. jinak ty hodinky jsou si celkem podobne Upraveno 25. listopadu 2008 uživatelem 911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2008 (upraveno) Ahojte, mám jedny staré hodinky, o kterých jsem si myslel, že je to 100% fejk (velký znak tunelu, ručka z ohlého plechu, dle strojku nepoznám nic). Ale minulý týden jsem měl doma mechanika na televizi a ten mi říkal, že to nemusí být 100%. Tak se tedy táži: co to je prosím zač? Díky. Je to fake, tento typ strojku Omega nedělala. Podívej se na značení pod setrvačkou - je tam jakési T v kroužku a čísla. Nápis Omega na strojku je jen vytištěný - Omega ho má gravírovaný spolu se sériovým číslem, typem kalibru, atd..... Pochybuju že to pouzdro je zlatý, i když tam máš puncy - vypadá jakoby zlacení bylo ošoupané (opocené). Upraveno 25. listopadu 2008 uživatelem SAS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2008 lolohh - je to fejk, osklivej.. strojek s Omegou nic spolecnyho nema, krome natistenyho loga Potisk dynka byva na druhe strane - tedy uvnitr, korunka je priserna, cifernik je taky divnej, ten tunel, napis seamaster a tak navic nevim jestli nejaky vintazni omegy maji tyhlety napisy Antimagnetic atd, ale myslim ze spise ne Kazdopadne mas pekny fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2008 Ano, je to fejk, ale vintážní, je z 80tých let a u nás poměrně častý, já už jsem ho měl v rukách 4krát. Poznají se i podle loga nejen na ciferníku, ale hlavně na korunce. Kvalita ciferníku je nevalná a ručky jsou dost šílené kvality. Ve zlatě jsem žádné zatím neviděl. Hezký je nápis Seamaster, protože takovýhle typ hodinek z podstaty věci nemůže být vodotěsný. Také nápis Antimagnetic Omega nepoužívala, tím se snad mohla chlubit enderácká Ruhla.... Jo, jo, to byly časy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 26. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2008 Děkuji za odpovědi a spidererovi za pochvalu fotek (zkoušel jsem dva různé objektivy, takže jsem tomu věnoval chvíli času). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se