B.F.G. Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2008 V pohodě, podle mě jsou dostatečně své. Jen ta pitomá datumka...
pete Odesláno 29. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2008 V pohodě, podle mě jsou dostatečně své. Jen ta pitomá datumka... No ta je fakt na blbým místě...ale zas mám v hlavě brouka
pete Odesláno 30. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2008 No ta je fakt na blbým místě...ale zas mám v hlavě brouka Teď se hodinu hrabu u Kampmana na webovkách a tohle je taky dobrota - a je tam i fotka s kovovým tahem...nechci zakládat nové vlákno, tak to dám sem. Snad to nebude vadit http://www.poljot24.de/en/pd-25960858.htm?...mp;categoryId=1
bromep Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2008 V pohodě, podle mě jsou dostatečně své. Jen ta pitomá datumka... Podle hesla z časů CCCP - doběhnout a předběhnout. A jsme lepší, máme datumku
pete Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 zajímavá insipirace...;-) Nemá někdo fotku tech poljotu na ruce? Pro představivost...díky
pete Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 asi budou podobne... Díky...já jen abych měl představu o těch ciferníčcích, jak tam jsou nacpané...prostě mi leží v hlavě a tak sám sebe přesvědčuji, že je vlastně nepotřebuju a hledám na nich chyby Klasika
pete Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 mozna v sobotu pojedu tvym smerem... muzu vzit par hodinek nazivo osahat, abys to mel jeste tezsi...? Tak to by bylo super! Sám nebo se ženskou? Já jen jestli kafe v hospodě, nebo u nás doma. V kdyžtak ti v sz pošlu číslo, aby jsi měl kontakt.....
pete Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 se dvema fenama se zenskou a psem - asi radsi to kafe v hospode... Jak chceš. My máme doma dvě barmské kočky, takže s pejskem k nám by byl problém...Ale to se domluvíme kdyby jsi tedy náhodou jel. V sz pošlu vše potřebné, jdu na to
pete Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 kocky by urcite zajimaly Olouska... SZ ok Jo, že by jsi daroval kytici čerstvě natrhaných kočiček
Gilius Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 chlapi....v SZ,prosím..... díky.....
Onisan Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 chlapi....v SZ,prosím..... díky..... co máš proti darováni kytice?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se