baro Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Zdravím kolegov, nikde sa neviem dopátrať, či existuje pre tento typ púzdra (Seiko SRPG13K1) aj originálny/neoriginálny kovový ťah. Nevie niekto poradiť? Ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Ahoj, předpokládám, že náramek z modelu Seiko SRPH17K1 bude to, co hledáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baro Odesláno 21. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Áno, to by mohol, byt on. Diki. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubkoklubko Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Pozdravujem. Než abych zakládal nové vlákno, tak využiji podobnost dotazu. Také jsem si pořídil pozemní želvu a rád bych jí na parádu doplnil o pěkný kovový tah. Vyhlédl jsem si na uncleseiko typově "beads of rice" jenže si nejsem jistý, který by správně padl. Jelikož tato želví odnož není tak hojně zastoupená, tak její označení SRPG, nebo kovový bráška SRPH se na stránkách nevyskytují v doporučených modelech pro jednotlivé tahy. Rozdíl oproti vodnímu příbuznému je v šířce pro náramek zmenšených na 20mm z 22mm. Mohla by být ta správná volba tento tah ze suma (nebo jak to sakra vyskloňovat). https://unclestraps.com/products/sumo-bor Předem díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Určitě ne, rádius koncovky je úplně jiný. Na Sumu kopíruje rádius lunety, na želvách je téměř rovný. Jedině mě napadá přibrousit koncovky tahu na klasický želvy na 20mm. Ale to by asi a nevypadalo nejlíp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubkoklubko Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Ok, rozumím. Pilovat se rozhodně nechystám, takže nejspíš smůla pro mě. Alespoň si omylem nekoupím tah, na který nemám stroj. Díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Taktéž využiju tohoto vlákna. Rád bych na Seiko Presage SRPG05J1 Style60's pořídil náramek ve stylu Beads of Rice. Netuší někdo, jestli by některý například z Uncle straps pasoval? Díky moč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se