Dali Odesláno 15. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Musím sem ještě dát pár obrázků, protože mám ohromnou radost. Dostal jsem hodinky po několika měsících v opravě a jsem opravdu spokojen,dostaly novou korunku, jdou perfektně, krásne nahlas tikají a nádherně nahlas obíjejí. Pokud se mi to podaří nahrát lepší než mechanovi ( je třeba dát hlasitost na max), tak to sem ještě šoupnu. Pánové smekám před Panem hodinářem. Repasovat strojek, více než 100 let starý, vyrobit a vyladit nové gongy to může opravdu jenom mistr. Návíc repetice je podle mého názoru už komplikace ze špičkové hodinařiny. Tak jak si hodinky zaslouží, opatřil jsem je novým krokoušem od IWC a překládací sponou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Jé to je krása. Tomu říkám Hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Ano, ano... tohle jsou hodinky, který si zaslouží, aby před nima člověk každej den padnul na kolena a modlil se k nim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Dobrej kocour....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Krása, takhle si představuju společenské hodinky. Tak když už jsou v cajku, mohl bys mi je prodat!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 17. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2009 Děkuju všem za chválu hodinek i kocoura. kamile, vše je jenom otázka nabídky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdk Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2009 absolutně fantastický !!!! kua to je krása, hmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se