Slevin Odesláno 1. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2008 zdravím všechny, chtěl bych se zeptat jestli někdo vlastní hodinky casio 178W? Mám dotaz ohledně osvětleni jestli je podsvíceny dyspley (tyrkysově modrou) či jen z jednoho rohu žlutozelenou? Díky moc
Slevin Odesláno 1. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2008 jasne koupil jsem je pres levne hodinky a nevim jestli to neni nejaky podvrh pac je tam napsano made in china ale to budou mozna vsechny tyto levne casia ne???
t2 Odesláno 2. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Tyhle mám a opravdu i přes označení illuminator jsou osvětleny jen zelenou ledkou.
Slevin Odesláno 2. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2008 Souhlasím s vámi. tohle asi jedine co se mi na nich nelibi, nastesti jsou jako darek ja mam mechanicke A pak bych se chtel zeptat jestli je pouzdro plastove pochromovane jako u drivejsich typu nebo je kovove jak tomu pisi na ofiacialnich strankach Casiocz.cz????
t2 Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2008 Zase zklamání, jsou plastové pokovené. Pozná se to podle nízké hmotnosti. Ale jinak jsem s nima spokojenej. 10 let je 10 let z vlastní zkušenosti vím, že mohou běžet na původní baterku i dýl.
Milil Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 Souhlasím s vámi. tohle asi jedine co se mi na nich nelibi, nastesti jsou jako darek ja mam mechanicke A pak bych se chtel zeptat jestli je pouzdro plastove pochromovane jako u drivejsich typu nebo je kovove jak tomu pisi na ofiacialnich strankach Casiocz.cz???? Casiocz.cz rozhodně nejsou oficiálními stránkami Casio. Oni tam píšou, že jsou autorizovanými a i o tom bych pochyboval. Český ofiko web je www.casio-watch.cz kde je však spousty chyb a ostatní je často přebírají. Správně popsané vlastnosti těchto hodinek jsou tady: http://www.hodinky-casio.cz/casio-a178wea-1aef.html Jinak co vím, tak všechny Casia s podsvětlením mají označení Illuminator, není to o technologii podsvětlení. Ty s celoplošně podsvětleným ciferníkem mají označení EL Backlight a uvádějí to jen v katalogu, na pouzdře to nikde není.
t2 Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 (upraveno) Dříve se to rozlišovalo na light a illuminator a bylo jasno. Teď se už klasické žárovičkové světla ani nedělají. Takže je vše označováno illuminator nebo super illuminator (systém se dvěma diodami pro analogové hodinky). http://aukro.cz/item497234528_hodinky_casi...ne_do_200m.html Upraveno 4. prosince 2008 uživatelem t2
Slevin Odesláno 4. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 dekuji vsem za ohlasy michal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se