Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravím všechny,

chtěl bych se zeptat jestli někdo vlastní hodinky casio 178W? Mám dotaz ohledně osvětleni jestli je podsvíceny dyspley (tyrkysově modrou) či jen z jednoho rohu žlutozelenou?

Díky moc

Odesláno

jasne koupil jsem je pres levne hodinky a nevim jestli to neni nejaky podvrh pac je tam napsano made in china ale to budou mozna vsechny tyto levne casia ne???

Odesláno

Souhlasím s vámi. tohle asi jedine co se mi na nich nelibi, nastesti jsou jako darek ja mam mechanicke :speak_cool:

A pak bych se chtel zeptat jestli je pouzdro plastove pochromovane jako u drivejsich typu nebo je kovove jak tomu pisi na ofiacialnich strankach Casiocz.cz????

Odesláno

Zase zklamání, jsou plastové pokovené. Pozná se to podle nízké hmotnosti. Ale jinak jsem s nima spokojenej. 10 let je 10 let z vlastní zkušenosti vím, že mohou běžet na původní baterku i dýl.

Odesláno
Souhlasím s vámi. tohle asi jedine co se mi na nich nelibi, nastesti jsou jako darek ja mam mechanicke :speak_cool:

A pak bych se chtel zeptat jestli je pouzdro plastove pochromovane jako u drivejsich typu nebo je kovove jak tomu pisi na ofiacialnich strankach Casiocz.cz????

Casiocz.cz rozhodně nejsou oficiálními stránkami Casio. Oni tam píšou, že jsou autorizovanými a i o tom bych pochyboval. Český ofiko web je www.casio-watch.cz kde je však spousty chyb a ostatní je často přebírají. Správně popsané vlastnosti těchto hodinek jsou tady: http://www.hodinky-casio.cz/casio-a178wea-1aef.html

Jinak co vím, tak všechny Casia s podsvětlením mají označení Illuminator, není to o technologii podsvětlení. Ty s celoplošně podsvětleným ciferníkem mají označení EL Backlight a uvádějí to jen v katalogu, na pouzdře to nikde není.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...