vlamor Odesláno 4. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2008 Svojho času som prešiel zo Seiko Automat na quarzky - teda lepšie povedané dostal som ako dar quarzky Rodania a neskôr Certiny DS Spel Chrono Titanium. Certiny so stopkami sa mi s tým ciferníkom plným "budíkov" páčili, ale nakoniec som stopky vôbec nevyužil... Vrchol bol, keď v nich došla batéria, chcel som si dať Rodanie - ale aj tie boli "out" a tak prišli na radu Seiko Automat, ktoré som dlhé roky nenosil (slabý kontrast medzi ciferníkom a ručičkami), trochu som nimi pohýbal, nastavil deň a dátum - a hodinky pekne išli... ...a tak prišlo k výberu nových hodiniek, typ jasný:mechanika - automat, "narazil" som na Chronomag - a už som bol "stratený" (...a som tu rád stratený ). Výsledok je ten, že som kúpil Fortis Flieger, potom vďaka Kubsonovi Archimede Arcadia... a teraz na mňa psychicky útočia http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...p;Sel_ID=18#159 Ešte dobre, že ich Kubson nemá v predvianočnej ponuke. Moja rada:Kúp Tissoty, ktoré sa Ti prvé pozdávali a ako Ti už hore poradil Marfi, utekaj preč, lebo špatne skončíš... ...ale to sa Ti už asi sotva podarí a tak vitaj!
sery.vlk Odesláno 19. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2008 Vlamor: to už se ti omrzely červený rafičky na Fliegerech, že potřebuješ Steinharty?
Oliver333 Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Marfi napsal: Utíkej odsud pryč, nebo špatně skoncíš. Jsem tu jen o pár dní déle ale už vím, že takový nevinný dotaz tě může přijít hodně draho. Co se týká tvého dotazu, google je mnohem méně nakažlivý než chronomag!! Neodpověděl jsem, vim, ale myslím to dobře.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se