PhoeniX Odesláno 7. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 Já jsem teď odcela na vážkách, jestli koupit zamluvené Steinhart Chrono II nebo tuhle limitku. To jsou dilemata... Určitě chrono II - z hlediska každodenního užívání. Limitku by jsi mohl nosit akorát v létě na bicáku.
B.F.G. Odesláno 7. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 Určitě chrono II - z hlediska každodenního užívání. Limitku by jsi mohl nosit akorát v létě na bicáku. Co je to za blbost?
PhoeniX Odesláno 7. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 Co je to za blbost? 48 MM Neexistuje zápěstí, na kterým by to vypadalo normálně.
Návštěvník Tada Odesláno 7. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 48 MM Neexistuje zápěstí, na kterým by to vypadalo normálně. Leda bych je nosil přes pilotní kombinézu :-)
1Lachtan Odesláno 7. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2008 Leda bych je nosil přes pilotní kombinézu :-) A pod ní dva svetry
B.F.G. Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 (upraveno) 48 MM Neexistuje zápěstí, na kterým by to vypadalo normálně. To jsi asi pěkný drobek. Na mé ruce to vypadá úplně normálně.IMHO toto je u mě pořádná limitka. Za tyhle love se nedá nic horologičtějšího koupit. Upraveno 8. prosince 2008 uživatelem B.F.G.
PhoeniX Odesláno 8. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2008 Za tyhle love se nedá nic horologičtějšího koupit. To každopádně...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se