jorix Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2008 Shodou okolností jsem narazil na zajímavý foto-článek. http://www.watchwallpapers.com/plat.htm No, nejsem s jist, zda bych něco podobného zrovna s těmito hodinkami prováděl Koukněte, co má pán zajímavého na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2008 diskuze zde http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=15123&hl= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KGrob Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2008 Shodou okolností jsem narazil na zajímavý foto-článek. http://www.watchwallpapers.com/plat.htm No, nejsem s jist, zda bych něco podobného zrovna s těmito hodinkami prováděl Koukněte, co má pán zajímavého na ruce No pán preferuje veselá a hravá soustrojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2009 Shodou okolností jsem narazil na zajímavý foto-článek. http://www.watchwallpapers.com/plat.htm No, nejsem s jist, zda bych něco podobného zrovna s těmito hodinkami prováděl Koukněte, co má pán zajímavého na ruce Ty ručičky z druhé strany teda nevypadají nic moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2009 Z ručiček zažívám velké zklamání, taky se mi nelíbí druhá strana číselníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2009 Koukněte, co má pán zajímavého na ruce Pán má na ruce něco od Geralda Genty tady jich pár je - jsou to pěkný "mašinky", ale je fakt, že tenhle Myšákovskej design mě taky nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2009 Yacht Mastery - Mid size, jsem koupil svojí ženě a musím říct, že jsou to její nejoblíbenější hodinky. V tom zvětšení ty ručičky ze spoda nevypadaj nic moc, ale je to jen nanešená luminiscenční vrstva - kdo to kdy uvidí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2009 Yacht Mastery - Mid size, jsem koupil svojí ženě a musím říct, že jsou to její nejoblíbenější hodinky. V tom zvětšení ty ručičky ze spoda nevypadaj nic moc, ale je to jen nanešená luminiscenční vrstva - kdo to kdy uvidí? Dobře, ale rolex je firma, která musí mít špičkové provedení i těch dílů, které vidět nejsou. Perličkování atd. Když mají tak pěkný a fční stroje, měli by zapracovat i na rafikách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2009 Dobře, ale rolex je firma, která musí mít špičkové provedení i těch dílů, které vidět nejsou. Perličkování atd. Když mají tak pěkný a fční stroje, měli by zapracovat i na rafikách. Máš pravdu, ale viděl někdy někdo ručičky ze spoda od jiný značky? Rád bych to porovnal-kdybys měl odkaz na ňáký fotky - hoď ho sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2009 Pán má na ruce něco od Geralda Genty ...... jsou to pěkný "mašinky", ale je fakt, že tenhle Myšákovskej design mě taky nebere. Kromě myšáků ale taky navrhnul jedny z nejlepších sportovních modelů pro Patek P, Vacheron, AP a IWC - tady na obrázku jsou pěkně vedle sebe a je tam hezky vidět rukopis - přes dvacet roků starý a pořád pěkný hodinky, vše s mírnou aktualizací designu pořád v prodeji. Jak nemám rád integrovaný tahy, tady bych bral každý z nich (Pateky teda né v bikoloru ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2009 Máš pravdu, ale viděl někdy někdo ručičky ze spoda od jiný značky? Rád bych to porovnal-kdybys měl odkaz na ňáký fotky - hoď ho sem. Člověče, dneska je to poprvé, kdy jsem vůbec nějaké ručky zespodu viděl. A začíná mě opravdu zajímat, jak to v těch (ne)manufaktůrách pleskají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2009 Mám takový neblahý dojem, že takhle nějak vypadají zespoda ručičky skoro všech hodinek s luminiscenční vrstvou... A možná ještě mnohem hůř, pokud takhle vypadají na Rolexkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2009 Kdyby tak o tom šlo založit vlákno. Ale zkoušel jsem chvíli hledat, neb bohužel. A jak sauce nepřímo napsal, byla by to pro firmy pravděpodobně negativní reklama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2009 Mám takový neblahý dojem, že takhle nějak vypadají zespoda ručičky skoro všech hodinek s luminiscenční vrstvou... A možná ještě mnohem hůř, pokud takhle vypadají na Rolexkách... vypadá to fakt divně a u rolexu bych tenhle brzdný prach na discích nečekal - možná to technologicky ani nejde, aby to bylo hezké z obou stran - rozhodně to je hnusné i když to běžný uživatel nikdy neuvidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2009 ...možná to technologicky ani nejde... Nevěřím tomu. Jde jenom o "vykrojení" a pokud mohou udělat přesné ručky, tak lumi už není problém. Technologicky se v hodinařině zvládly jiné - a záměrně píši - komplikace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2009 Kdyby tak o tom šlo založit vlákno. Ale zkoušel jsem chvíli hledat, neb bohužel. A jak sauce nepřímo napsal, byla by to pro firmy pravděpodobně negativní reklama. Kdyby každý z nás rozkuchal jedny hodinky co má a vyfotil rafiky, tak se za pár dní vlákno lehce zaplní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2009 Kdyby každý z nás rozkuchal jedny hodinky co má a vyfotil rafiky, tak se za pár dní vlákno lehce zaplní. No to joo, já bych je možná rozdělal, ale potom by je nesložil ani pan hodinář. Půlka věcí by totiž nebyla fčních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se