frydas Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Odesláno 23. května 2022 Ahojte, sháním tyto hodinky. Chtěl bych je ale ideálně vidět někde naživo před koupí, jen je nikde v Česku nemůžu najít. Vlastně celkově je nemůžu najít nikde, kde by byly skladem vyjma aliexpressu. Mno a odtamtud je úplně objednávat nechci. Nevíte někdo o možnosti koupě těchto hodinek v Česku ? Předem děkuji, kdo mi odpovíte
City Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Odesláno 25. května 2022 myslím si, že k nahliadnutiu nebudú nikde v CZ a ani na SVK.
tombas Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Odesláno 25. května 2022 Jak je z toho obrázku patrné, jedná se o kickstarter, takže žádný prodejce je nemá a mít nebude. Buď riskneš ten Aliexpress nebo máš smůlu.
frydas Odesláno 25. května 2022 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2022 to jste mě nepotěšili pánové Že byly na KS jsem věděl že jo Měl jsem špetku naděje, že se ozve třeba někdo odsud z fóra, že by je měl protože 13 tisíc poslat na aliexpress se mi úplně nechce, ale tak zkusím koupit ten nejnižší model za nějaké ty necelé 3 tisíce a když bude v pořádku, tak si koupím tu plnotučnou verzi a ty pak prodám tak díky za snahu a přeju hezký den, třeba se někomu taky zalíběj
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se